Antena Meniu Search
x

Galerie foto Român mort la 37 de ani într-un accident de motocicletă, în Italia. Peste o lună, Florin urma să devină tată

Sfârșit tragic pentru un român din Italia. Florin Zamfir, stabilit în Montichiari, a murit la doar 37 de ani, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit în plin de un autoturism condus de un șofer de 21 de ani.

de Monica Palade

la 12.09.2022, 14:26

Drama este cu atât mai mare cu cât în mai puțin de o lună, românul urma să devină tată. În plus, motocicleta pe care se afla nici măcar nu era a lui, ci a unui prieten și își dorise mult să o testeze, scrie giornaledibrescia.it.

A murit pe loc

Accidentul a avut loc, duminică, în provincia Brescia, din Italia, chiar în apropierea casei tânărului de 21 de ani. Potrivit martorilor, șoferul ar virat spre stânga, deși nu avea voie în zonă, în timp ce românul a făcut în viteză o depășire pe linia continuă. Impactul a fost violent. Florin a zburat pur și simplu 20 de metri de la locul accidentului. A murit pe loc.

La fața locului au fost prezenți pe lângă familia tânărului șofer și prietenii românului. Împreună cu polițiștii, aceștia au trebuit să o anunțe pe Adelina, soția lui, că Florin nu mai este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Român mort la 37 de ani într-un accident de motocicletă, în Italia. Peste o lună, Florin urma să devină tată