Antena Meniu Search
x

Român căutat pentru posesie de droguri, prins după ce poliţiştii italieni au fost obligaţi să urce pe un gard pentru a-l imobiliza

Un român căutat de autorităţile italiene, pentru posesie de droguri şi tăinuire, a ţinut în joc de glezne poliţiştii din Torino.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 16:15

Românul a fost încătuşat de poliţiştii italieni şi dus în arest
Românul era căutat de o lună de poliţiştii italieni - Torino Oggi
  • Românul prins în Italia are 34 de ani.

Românul din Italia era căutat de aproximativ o lună, perioadă în care a reuşit să scape de mai multe ori. În cele din urmă, oamenii legii l-au încercuit, weekendul trecut, într-o clădire din cartierul Barriera di Milano.

Conform Torino Oggi, poliţiştii italieni au pătruns în clădirea vizată şi au bătut la uşa apartamentului în care se presupunea că se află românul, însă acesta a refuzat să le deschidă susţinând că oamenii legii nu au mandat pentru a pătrunde în apartament.

La un moment dat, alte trei persoane aflate în apartament au început să facă zgomot, iar poliţiştii au intrat la bănuieli. Şi-au dat seama că românul intenţiona să profite de zgomotele făcute de celelalte persoane pentru a sări de pe balcon şi a scăpa încă o dată de urmăritorii.

În aceste condiţii, poliţiştii care au rămas în afara clădirii au înconjurat blocul şi au urcat pe un gard aflat în apropiere pentru a ajunge la românul aflat în balcon şi a-l imobiliza.

Pe acelaşi subiect

Românul, prins cu droguri şi cu bunuri furate de mii de euro

În cele din urmă, poliţiştii italieni au reuşit să pătrundă şi în apartamentul cu pricina şi au descoperit cantităţi importante de droguri, dar şi bunuri furate precum zeci de perechi de ochelari de soare sau o cameră video. S-a stabilit că valoarea bunurilor furate este de aproximativ 3.000 de euro.

Românul de 34 de ani a fost arestat în baza mandatului emis deja luna trecută pe numele său, în lipsă, fiind pus sub acuzare pentru posesie de droguri şi tăinuire. Ancheta continuă în cazul său existând suspiciunea că românul ar mai putea fi pus sub acuzare şi pentru comiterea altor infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Român căutat pentru posesie de droguri, prins după ce poliţiştii italieni au fost obligaţi să urce pe un gard pentru a-l imobiliza