Antena Meniu Search
x

Româncă de 49 de ani din Italia, găsită moartă în casă. Femeia nu mai dăduse niciun semn de viaţă de patru zile

A murit singură, fără ca nimeni să ştie de ea de patru zile. O româncă de 49 de ani din Italia a fost găsită moartă în apartamentul său din Ascoli Piceno.

de Monica Palade

la 03.07.2022, 12:22

Româncă de 49 de ani din Italia, găsită moartă în casă. Femeia nu mai dăduse niciun semn de viaţă de patru zile - cronachepicene.it

Trupul femeii a fost descoperit, sâmbătă, după ce fostul partener al acesteia a dat alarma îngrijorat că nu mai putea lua legătura cu ea.

Găsită fără viaţă la 4 zile de când nu mai răspundea la telefon

Femeia, care ar fi împlinit 50 de ani în luna decembrie, avea un fiu de 11 ani, însă nu locuia cu acesta în apartamentul din cartierul Porta Romana. Vecinii au doar cuvinte de laudă la adresa ei şi spun că era o fire extrem de veselă şi sociabilă, scrie Cronache Picene.

Românca nu mai fusese văzută de miercuri şi nici nu răspundea la telefon. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe femeie pe jos, fără viaţă, după ce au spart uşa apartamentului. Deocamdată nu a fost stabilită cauza decesului. Pe trupul femeii nu au fost prezente urme de violență. Cadavrul a fost dus la morga spitalului Mazzoni pentru autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Româncă de 49 de ani din Italia, găsită moartă în casă. Femeia nu mai dăduse niciun semn de viaţă de patru zile