Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă şi fiul ei, ucişi cu sânge rece de soţul femeii, în Spania. Apoi bărbatul s-a sinucis. Totul a pornit de la o banală ceartă în familie

O ceartă în familie s-a transformat într-o baie de sânge în oraşul Llíria. Un spaniol în vârstă de 64 de ani şi-a ucis soţia, o româncă de 55 de ani, şi fiul vitreg, apoi s-a sinucis. Totul, sub ochii neputincioşi ai unui zidar român, angajat de familie să renoveze locuinţa, scrie cotidianul El Mercantil Valenciano.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 12:58

Româncă şi fiul ei, ucişi cu sânge rece de soţul femeii, în Spania. Apoi bărbatul s-a sinucis. Totul a pornit de la o banală ceartă în familie
Româncă şi fiul ei, ucişi cu sânge rece de soţul femeii, în Spania. Apoi bărbatul s-a sinucis. Totul a pornit de la o banală ceartă în familie - Levante

Tragedia a pornit de la o discuţie aprinsă între fiul româncei şi bărbatul de 64 de ani, în prezența a două persoane. După ce martorii au fugit îngroziți la primul foc de armă, individul și-a luat viața cu aceeași pușcă de vânătoare cu care, cu câteva momente înainte, își ucisese soţia şi fiul vitreg.

Autorităţile au confirmat la fața locului că nu existau plângeri anterioare pentru rele tratamente. Iubita tânărului de 26 de ani, care a fost prezentă la scandal și la prima împușcătură, împotriva femeii, a fost cea care a sunat la 112, cu câteva minute înainte de ora 15:00. Atât ea, cât și muncitorul care lucra la renovarea casei, au fugit pentru a cere ajutor, conștienți că dacă ar fi rămas ar fi putut fi sfârşi în acelaşi mod.

Bărbatul angajat ca zidar a încercat să oprească maşina unei vecine, care tocmai trecea prin zonă, dar femeia, speriată de fața îngrozită a acestuia, nu s-a oprit. „L-am privit din cap până-n picioare și mi-a dat o senzație foarte neplăcută”, explică femeia, care mărturisește că acum regretă că nu l-a ajutat.

Articolul continuă după reclamă

Martorii au cerut ajutorul vecinilor

Vicente, presupusul criminal, și soția sa Florina locuiau în localitatea Llíria, la fel ca și cei doi copii ai ei. Acum doi ani și-au cumpărat o proprietate la periferia orașului Benaguasil, pe care o renovau. „Aranjaseră totul, femeia pusese mușcate și arăta foarte frumos”, povesteşte Manuela, o altă vecină, care a auzit de tragedie în timp ce se plimba cu soţul ei. 

Garda Civilă s-a ocupat de investigații și la fața locului s-au deplasat mai multe patrule de la Institutul Armat, agenți de la Criminalistică și comisia judiciară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Mapamond » Româncă şi fiul ei, ucişi cu sânge rece de soţul femeii, în Spania. Apoi bărbatul s-a sinucis. Totul a pornit de la o banală ceartă în familie