Antena Meniu Search
x

Foto "S-a dus zâmbind la moarte". Sergiu, un tânăr de 34 de ani, ucis în bătaie de un prieten, care l-a abandonat lângă un iaz în Moldova

A plecat fericit cu prietenii la pescuit, nu a bănuit nicio clipă că avea să fie şi ultima dată şi că nu se va mai întoarce niciodată acasă.

de Monica Palade

la 06.09.2023, 11:51

Pe 24 august, trupul tânărului de 34 de ani a fost găsit la marginea unui iaz, în satul Camenca din raionul Glodeni, Moldova. Fusese ucis în bătaie chiar de unul dintre amicii săi, care îi era şi cumătru.

L-a ucis în bătaie şi l-a abandonat

Se pare că între cei doi a izbucnit un conflict, în urma căruia unul dintre bărbați i-a dat mai multe lovituri în regiunea capului, astfel provocându-i multiple leziuni. „L-au lăsat pe malul iazului mort, într-o temperatură de 36-37 de grade, crunt l-au bătut, ucigașii au fugit, l-au lăsat fără suflare. Au crezut că o să astupe așa cum vreau ei, l-au înecat cu capul în pământ uscat, urmele la băiatul meu, în gură a fost plin cu pământ și nasul plin cu pământ. L-au avut pe băiatul meu, a fost ca o minge de fotbal la dânșii a fost”, a povestit mama tânărului pentru tvn.md.

Mătuşa victimei spune că e cu atât mai şocant cine l-a ucis, cu cât cei doi erau foarte apropiaţi. „Iaca el zâmbește, el s-a dus zâmbind la moarte, el nu s-a dus la pește, dar la moarte s-a dus și trebuie să fie pedepsit, că el o să iasă, câți ani o să facă, el o să iasă înapoi să spunem, dar al nostru nu mai vine înapoi. Dar el parcă într-un fel ținea la dânsul, când auzea că îl sună, parcă Doamne ferește, mă duc repede la cumătrul Ădic. El i-a botezat băiețelul de la Moscova, era încă flăcău, nu era căsătorit, foarte ne pare rău”.

Presupusul autor a fost reţinut pentru 72 de ore, iar ulterior a fost plasat în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "S-a dus zâmbind la moarte". Sergiu, un tânăr de 34 de ani, ucis în bătaie de un prieten, care l-a abandonat lângă un iaz în Moldova