Antena Meniu Search
x

"S-a ghemuit lângă ea și i-a omorât pe amândoi". O fetiță de 8 ani din SUA a murit alături de cățelușul ei, după ce un copac a căzut peste cortul ei

Moarte cumplită în SUA. O fetiță în vârstă de 8 ani a murit împreună cu cățelușul ei, după ce un copat putrezit s-a prăbușit peste cortul ei. Micuța era în vacanță cu familia când s-a produs nenorocirea.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 18:37

O fetiță de 8 ani din UK a murit alături de cățelușul ei, după ce un copac a căzut peste cortul ei
O fetiță de 8 ani din UK a murit alături de cățelușul ei, după ce un copac a căzut peste cortul ei - Gofundme

Cadence Eastin era în vacanță cu familia la Boise National Forest din Idaho, SUA, weekendul trecut. Micuța era în cortul ei, alături de Sybil, cățelușul ei, când copacul s-a prăbușit peste ei. Micuța a murit strivită de greutatea copacului, alături de animalul ei de companie. 

Micuța a murit alături de cățelușul ei

Familia copilei este devastată. Cadence a lăsat în urmă doi părinți îndurerați și șapte frați care nu-și vor mai vedea niciodată sora. 

"Cadence a fost un copil cu adevărat special. Pe lângă faptul că avea mereu o fire veselă, fericită, era cunoscută pentru că avea un zâmbet cald. Iubea animalele și ele o iubeau pe ea. Câinele familiei s-a ghemuit lângă ea când copacul a căzut și i-a omorât pe amândoi. Cadence era strălucitoare, inteligentă și o elevă dornică de a învăța. Fiind crescută într-o familie creștină, a fost învățată să fie bună cu ceilalți, și-a făcut prieteni ușor și a evitat să se ceartă cu ceilalți”, a declarat familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "S-a ghemuit lângă ea și i-a omorât pe amândoi". O fetiță de 8 ani din SUA a murit alături de cățelușul ei, după ce un copac a căzut peste cortul ei