Antena Meniu Search
x

"S-a înecat cu propriul sânge". O fetiţă de 8 ani a murit, după o simplă extracţie dentară. Speriat, dentistul a dus-o la spital, în Columbia

O fetiţă în vârstă de 8 ani din Columbia a murit în urma unei extracţii dentare. Mama copilei a declarat că după intervenţie, fiica sa a avut o hemoragie puternică, scrie Daily Mail.  

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 10:33

- Facebook

O simplă vizită la medic s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Columbia. Salome Bohorquez s-a plâns de dureri puternice, iar pe 4 august a mers împreună cu mama sa la un control stomatologic. Pacienta a fost nevoită să facă o radiografie, în urma căreia s-a constatat că avea un molar spart.  

În aceeaşi zi, Salome a fost programată pentru o extracţie. Mama fetiţei povesteşe că după procedura, copila a început să sângereze atât de puternic încât a fost nevoie să fie transportată la spital. Speriat, chiar dentistul a fost cel care s-a oferit să o transporte la unitatea medicală.  

“Era încă în viaţă. A intrat în spital în viaţă. Nu au putut face nimic. S-a înecat cu propriul sânge”, spune mama victimei. Familia a mai adăugat că, în trecut, Salome suferise de anemie, dar în urma unor tratamente prescris de medicul pediatru, îşi revenise.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "S-a înecat cu propriul sânge". O fetiţă de 8 ani a murit, după o simplă extracţie dentară. Speriat, dentistul a dus-o la spital, în Columbia