Antena Meniu Search
x

Sătul de singurătate, un bărbat vrea să se însoare cu Natalia, o păpuşă din cârpă. Nu se sfieşte să se afişeze în lume cu "iubita" şi cei doi "copii", tot păpuşi

Un bărbat sătul să fie singur și-a întemeiat o familie cu o păpușă și spune că cei doi își plănuiesc în prezent nunta mult visată.

de Maria Dogaru

la 28.08.2022, 18:07

Bărbatul de 49 de ani și-a găsit în sfârșit dragostea cu „iubita” lui, Natalia, iar cuplul a sărbătorit recent un an împreună. Bărbatul fără nume este cunoscut doar după contul său de TikTok @montbk5959 și se crede că este din America de Sud, potrivit The Sun.

Bărbatul, atacat de utilizatori pe rețelele de socializare

Cei doi se plimbă pe afară, merg la cumpărături și se întâlnesc cu membrii familiei pentru a lua masa împreună, la fel ca orice cuplu normal. Și nu numai că are lângă el femeia mult visată, dar este și un tată mândru a doi copii, tot păpuși, pe care îi îmbracă în haine pentru copii și uniformă școlară.

În unele videoclipuri de pe rețelele de socializare, el poate fi văzut ajutându-și copiii de jucărie cu temele și uitându-se la televizor. Dar, în ciuda faptului că și-a găsit în sfârșit fericirea, bărbatul a fost subiectul ridicolului pe contul său TikTok, ceea ce l-a determinat să dezactiveze comentariile de la videoclipurile sale de pe facebook.

Pe acelaşi subiect

 „Dacă nu ar fi păpușile, aș fi mai singur decât oricine. Cel puțin am ceva. Nu știți cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul ăsta cu ea. Plănuiesc să mă căsătoresc", a spus bărbatul în unul din clipurile sale de pe TikTok. 

Bărbatul nu este singurul care a abordat acest tip de relație

Deși declararea dragostei sale este reală, unii utilizatori ai rețelelor de socializare ar fi lansat atacuri asupra relației neobișnuite a bărbatului. În ciuda ridicolului, el nu este singur în alegerea sa neobișnuită de partener.  O femeie care s-a „căsătorit” cu o păpușă zombie după ce s-a îndrăgostit de ea în adolescență are acum șase copii cu jucăria înfiorătoare.

Felicity, o tânără de 23 de ani din Massachusetts, care conduce canalul YouTube Dollygirl20, s-a căsătorit cu păpușa neînsuflețită pe care o numește Kelly Rossi în septembrie 2018.

Un alt bărbat, Yuri Tolochko, s-a căsătorit cu logodnica sa de jucărie, Margo, într-o ceremonie tradițională, completată cu o sărbătoare, cu zeci de invitați fericiți și un prim dans romantic, în noiembrie 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sătul de singurătate, un bărbat vrea să se însoare cu Natalia, o păpuşă din cârpă. Nu se sfieşte să se afişeze în lume cu "iubita" şi cei doi "copii", tot păpuşi