Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe, făcută de mama ei: "Nu se ceartă cu mine, mă înţelege, toate femeile mă invidiază”

O femeie susține că s-a îndrăgostit iremediabil de o păpuşă din cârpă făcută de mama ei, motiv pentru care s-a şi căsătorit cu aceasta. Acum, femeia spune că a devenit mamă, cuplul având „un bebeluş” împreună.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.06.2022, 17:22

O femeie spune că a fost dragoste la prima vedere când l-a privit pe Marcelo, o păpuşă din cârpă confecţionată de mama ei. După o poveste inedită de dragoste, femeia a decis inclusiv să se căsătorească, iar de atunci aceasta susţine că „şi-au întemeiat o familie fericită”.

Meirivone Rocha Moraes spune că a fost dragoste la prima vedere când mama ei i l-a prezentat pe Marcelo, o păpuşă confecţionată din cârpe. Mama crease păpuşa după ce i-a ascultat plângerile fiicei sale care se simţea singură şi îşi dorea mult un partener de dans, relatează Mirror.  A urmat apoi o poveste de dragoste inedită, inclusiv pentru toţi cei care îi cunoşteau, apoi o nuntă unică la care au participat aproximativ 250 de invitaţi. Tânăra de 37 de ani descrie viața de familie cu Marcelo ca fiind „minunată”, deși recunoaște că soțul ei poate fi destul de „leneș”.

„S-a întâmplat pentru că nu am avut un dansator de forró. Mergeam la aceste dansuri, dar nu îmi găseam întotdeauna un partener. Apoi a intrat în viața mea și totul a avut sens. Nunta a fost o zi minunată pentru mine, foarte importantă, foarte emoționantă. A plouat mult, dar a fost minunat. Din momentul în care am mers pe culoar până la capăt, a fost pur și simplu frumos. Apoi am petrecut noaptea nunţii cu soţul meu Marcelo şi ne-am bucurat foarte mult. Este un bărbat pe care l-am dorit mereu în viața mea. Căsătoria cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine, nu mă supără și mă înțelege. Marcelo este un soț grozav și credincios. Toate femeile mă invidiază”, povesteşte tânăra.

Femeia susţine că a devenit mamă. Copilul, tot o păpuşă

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, pentru cuplul fericit căsnicia nu a adus doar fericire, ci şi multe probleme financiare, Meirivone chinuindu-se să câştige bani pentru a putea trăi amândoi.

"Are atât de multe calități grozave, dar singurul dezavantaj este că este leneș. Nu lucrează deloc. Dar eu sunt o războinică și fac asta pentru noi".

Proaspeții căsătoriți au petrecut o lună de miere de o săptămână la o casă pe plajă din Rio de Janeiro, înainte de a „deveni părinţi”. Femeia spune că „a adus pe lume un copil” pe 21 mai, ajutată de un medic şi o asistentă. Marcelinho îi seamănă izbitor tatălui, fiind de asemenea o păpuşă făcută din cârpe. Meirivone a transmis în direct „nașterea” în fața unui public de 200 de persoane.

„Mă supără foarte mult când oamenii spun că este fals. Mă enervează atât de mult. Sunt o femeie cu caracter. Tatăl meu și mama m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu vreau să profit de ceva”, a conchis aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe, făcută de mama ei: "Nu se ceartă cu mine, mă înţelege, toate femeile mă invidiază”