Antena Meniu Search
x

"Am 76 de ani, iar bărbatul meu are 19". O bunicuţă din Italia a devenit virală pe TikTok, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul care i-ar putea fi nepot

Dragostea adevărată nu are vârstă, lucru demonstrat recent de un cuplu din Italia. Ea are 76 de ani, iar el 19. Relaţia lor pare una cât se poate de serioasă, mai ales că băiatul şi-a cerut deja iubita în căsătorie. Imaginile surprinse cu cei doi au devenit virale pe rețelele de socializare şi au făcut înconjurul lumii. 

de Cristina Dimulescu

la 27.05.2022, 15:17

Un tânăr de 19 ani din Italia şi-a cerut iubita în vârstă de 76 de ani în căsătorie
Un tânăr de 19 ani din Italia şi-a cerut iubita în vârstă de 76 de ani în căsătorie - TikTok

Giuseppe D'Anna este un tânăr în vârstă de 19 ani, din Italia, care a luat cu asalt internetul, după ce a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care are... 76 de ani.

Într-un clip, care a fost vizionat de peste 16,1 milioane de ori pe rețelele de socializare, tânărul a putut fi văzut în genunchi, în faţa iubitei sale, cu o duzină de baloane uriașe în formă de inimă și sărutând-o cu pasiune. De altfel, cei doi împărtășesc în mod regulat instantanee din viața lor romantică.

Tânărul de 19 ani, care a strâns aproape 190.000 de fani pe TikTok, a postat și o imagine cu un inel uimitor.

''Și acesta este doar începutul unei lungi serii'', a spus tânărul.

Pe acelaşi subiect

Unii au speculat adevăratele motive pentru care tânărul se află în relație

Deși cei doi ar putea fi îndrăgostiți, nu toată lumea crede acest lucru, şi astfel, au apărut scpeculaţiile. Unii sunt convinşi că tânărul urmăreşte să îşi cumpere un Sony PlayStation 5.  

După ce le-a aflat vârsta, logodnica lui Giuseppe a fost numită și bunica lui, de mai multe ori. Cu toate acestea, pare să fie profund îndrăgostit.

„Iubirea mea este frumoasă", a afirmat tânărul de 19 ani.

Dar nu este totul negativ, deoarece cuplul a reușit să câștige și câțiva fani susținători. De altfel, nu este prima dată când un cuplu cu o diferență de vârstă devine viral pe rețelele de socializare.

Sursa: TheSun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Am 76 de ani, iar bărbatul meu are 19". O bunicuţă din Italia a devenit virală pe TikTok, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul care i-ar putea fi nepot