Antena Meniu Search
x

Galerie foto Se căsătorise în urmă cu un an şi urma să devină mamă peste câteva zile, dar Francesca a murit la doar 27 de ani, într-un cumplit accident de maşină în Italia

Se căsătorise cu omul iubit în urmă cu doar un an, iar peste câteva zile urma să devină mamă pentru prima dată.

de Monica Palade

la 13.07.2023, 10:30

Aştepta o fetiţă. Dumnezeu a avut alte planuri însă pentru ea. Francesca a murit la doar 27 de ani, într-un cumplit accident rutier, în Italia. Copila nenăscută nu a mai putut nici ea să fie salvată şi şi-a urmat mama în moarte.

Urmată în moarte de copilul nenăscut

Francesca Calandriello a murit într-un accident rutier în Sant'Arsenio, Salerno. Femeia era însărcinată în luna a noua şi urma să nască peste câteva zile, scrie Fan Page. Deşi s-a intervenit rapid, iar viitoarea mămică a fost transportată cu elicopterul la spital, inima ei a cedat la scurt timp. În ciuda eforturilor medicilor, nici bebeluşul nu a putut fi salvat.

Accidentul care a luat două vieți a avut loc miercuri, în jurul orei 19.00, în apropierea stadionului Sant'Arsenio. Din motive încă neştiute, maşina condusă de Francesca, un Fiat 500, a intrat în coliziune cu o dubă folosită pentru transportul de persoane. În urma impactului violent, partea din stânga-faţă a maşinii a fost distrusă, iar geamul lateral al şoferului a fost spart. Bucăţi din autoturismul distrus au lovit-o direct în faţă pe Francesca. Cel mai probabil ultima ei grijă a fost pentru bebeluşul pe care îl purta în pântece.

La locul accidentului au intervenit Poliția Locală, pompierii și carabinierii. Oamenii legii încearcă să afle cauzele accidentului. Mai mulţi martori au fost audiaţi, la fel şi celălalt şofer care a scăpat nevătămat din impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Se căsătorise în urmă cu un an şi urma să devină mamă peste câteva zile, dar Francesca a murit la doar 27 de ani, într-un cumplit accident de maşină în Italia