Antena Meniu Search
x

Secretul unui băiat de 12 ani, descoperit de mamă după moartea lui tragică. Visul său a prins aripi, printr-o postare pe Facebook

Mama unui copil de 12 ani din Australia, decedat tragic, într-un accident stupid, a reuşit să-i îndeplinească micuţului marele vis. Femeia a descoperit secretul fiului într-unul din caietele sale, iar cu ajutorul reţelelor de socializare a adunat un grup de oameni care să o ajute să transforme dorinţa tainică în realitate. "Nu avea habar că-şi compunea propriul marş funerar", a mărturisit Amanda, emoţionată.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 17:55

- Facebook via Mirror

Kyan Pennell a murit la doar 12 ani, într-un accident stupid, strivit între o remorcă şi poarta locuinţei din Queensland, Australia. Incidentul teribil a avut loc pe 31 ianuarie, lăsându-i pe părinţi cu inima zdrobită de durere. Încercând să-şi mai aline suferinţa, mama copilului a început să-i adune lucrurile, strângând în braţe obiectele care-i aduc aminte de zilele când Kyan era încă în viaţă. A avut parte, însă, de o surpriză majoră când a deschis unul dintre caietele fiului său, relatează Mirror.

Descoperirea mamei, după moartea copilului de 12 ani

Băiatul era pasionat de muzică, în special cea clasică, şi învăţa singur să cânte la pian. Iar fără ştirea nimănui, începuse deja să compună propriile melodii. Acum, notele de pe portativ rămân mărturia talentului său şi a dragostei pentru muzică. După ce a găsit piesa neterminată compusă de fiul său, Amanda Bierley a demarat o campanie pentru a transforma muzica în realitate la ceremonia funerară de duminică. 

Astfel, cu ajutorul muzicienilor care s-au oferit să o ajute după ce au citit povestea pe Facebook , familia lui Kyan a primit o înregistrare de studio a melodiei care îmbină elemente clasice şi moderne.

"Nu avea habar că-şi compunea propriul marş funerar"

Kyan visa să devină pianist, îşi aminteşte Amanda, povestind că petrecea ore întregi în faţa instrumentului cumpărat din banii proprii, cu mari eforturi şi economii la sânge. Aceasta a precizat că îşi doreşte enorm ca oamenii să îşi amintească de fiul ei nu pentru modul în care a murit, ci pentru frumuseţea sufletului şi a minţii sale. "Fusese diagnosticat cu sindromul Asperger şi ADHD, dar îşi folosea super-puterile pentru a deveni un omuleţ incredibil de frumos şi original. Tot ce voia era să înveţe şi să exceleze în tot ce făcea. Pianul era chemarea lui. La 12 ani, învăţa să cânte de doar 7 luni, era autodidact. Ar fi fost atât de mândru că toţi aceşti oameni minunaţi îi cântă muzica. Nu avea habar că-şi compunea propriul marş funerar".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Secretul unui băiat de 12 ani, descoperit de mamă după moartea lui tragică. Visul său a prins aripi, printr-o postare pe Facebook