Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfărșit tragic pentru o fetiță de 6 ani. Ella a fost strivită de un copac putrezit din curtea școlii, în Anglia: "Suntem devastați"

O fetiță de șase ani a murit în mod tragic, după ce a fost strivită de un cocac putred din curtea școlii. Ella Henderson se juca alături de colegii ei, când salcia s-a prăbușit peste ei. Ceilalți copii au reușit să scape și s-au ales cu răni ușoare. 

de Redactia Observator

la 11.01.2023 , 09:15

Sfărșit tragic pentru o fetiță de 6 ani. Ella a fost strivită de un copac putrezit din curtea școlii, în Anglia Sfărșit tragic pentru o fetiță de 6 ani. Ella a fost strivită de un copac putrezit din curtea școlii, în Anglia - Profimedia

Părinții micuței Ella Henderson nu se așteptau ca o zi obișnuită în care și-au lăsat copilul la școală, să se transforme într-un adevărat coșmar. Ella se juca în curtea școlii cu colegii ei, când o salcie putrezită s-a prăbușit pestea ei, relatează Mirror

Ceilalți copii au reușit să iasă de sub copac fără să fie răniți grav

Ceilalți copii au reușit să iasă de sub copac fără să fie răniți grav. Din căcate, partea mai grea a copacului a căzut peste Ella și i-a adus sfârșitul. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva, micuța a murit a doua zi la spital.

Articolul continuă după reclamă

„Ea doar se juca cu colegii ei de-a balerina. Viața este atât de nedreaptă, avea atât de multe de oferit acestei lumi. A avea un copil de șase ani care iubește viața și se trezește în fiecare dimineață și te întreabă ‘Ce facem azi, mami?’, să iubească tot ceea ce făceam și oriunde mergeam și apoi, brusc, să dispară... este pur și simplu de nedescris”, a spus mama ei. Familia Elei a strâns 30.000 de lire sterline pentru Great North Air Ambulance Service, care a răspuns la urgență.

„Sunt sigură că nu am fost singura persoană din această sală de judecată care a fost vizibil emoționată când a auzit cuvintele tale profunde”, a spus judecătoarea Zoe Passfield .

„Suntem devastați. Nicio familie nu ar trebui să treacă prin ceea ce trecem noi. Sperăm că vor fi învățate lecții”, au spus părinții..

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Sfărșit tragic pentru o fetiță de 6 ani. Ella a fost strivită de un copac putrezit din curtea școlii, în Anglia: "Suntem devastați"