Antena Meniu Search
x

Și-a început lupta cu viața la doar 5 zile după ce a venit pe lume. Părinții unui bebeluș din UK, devastați după ce micuțul s-a îmbolnăvit brusc: "Totul s-a prăbușit"

Lumea unor părinți a fost dată peste cap, după ce bebelușul lor s-a îmbolnăvit grav, la doar 5 zile după ce a sosit pe lume. Copilașul a plecat sănătos din spital, însă viața avea să le dea o lovitură grea părinților. 

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 08:22

Și-a început lupta cu viața la doar 5 zile după ce a venit pe lume. Părinții unui bebeluș din UK, devastați după ce micuțul s-a îmbolnăvit brusc
Și-a început lupta cu viața la doar 5 zile după ce a venit pe lume. Părinții unui bebeluș din UK, devastați după ce micuțul s-a îmbolnăvit brusc - Georgia Hoad/ Mirror

Hudson Oliver Roebuck s-a născut prin cezariană pe 27 iunie, la patru zile după ce mama lui, Georgia Hoad, a fost transportată de urgență la spital din cauza preeclampsiei. S-a născut sănătoș și, la scurt timp după, i s-a permis să meargă acasă alaturi de familia lui, în Stockport. Nimeni nu știa însă că era începutul unui coșmar. Starea lui de sănătate s-a deteriorat brusc și, pe 1 iulie, la 5 zile după ce s-a născut, a fost dus de urgență la spital, în  Merseyside, relatează Mirror.

Micul Hudson a fost de nouă zile în comă indusă și a suferit trei hemoragii. Părinții lui au fost de-a dreptul distruși, după ce medicii le-au spus de două ori că bebelușul ar putea să nu supraviețuiască.

A intrat în spital la doar 5 zile după ce a sosit pe lume

Ne-a dat lumea peste cap. Am fost încântați. Am avut un copil fericit și sănătos timp de cinci zile. Timp de cinci zile a fost absolut bine, dar apoi totul s-a prăbușit”, a spus mama copilului, Georgia, devastată. 

Pe acelaşi subiect

Georgia și tatăl lui Hudson, Saul Roebuck, în vârstă de 34 de ani, și-au văzut ultima oară copilul treaz pe 3 iulie. Hudson are o afecțiune rară numită limfohistiocitoză hemofagocitară (HLH), iar testele sunt în curs de desfășurare pentru a determina cauza acesteia. În funcție de rezultat, micuțul Hudson poate avea nevoie de un transplant de măduvă osoasă.

Situația a fost traumatizantă pentru părinții lui Hudson. El este primul copil pe care îl au împreună. Cei doi mai au copiii, însă, din relațiile anterioare și așteptau cu nerăbdare să le prezinte noul lor frățior. În schimb, totul s-a transformat într-un coșmar. Au stat zi și noapte să-și vegheze fiul care se află pe patul de spital. 

"Nu știm cât timp vom fi aici. Ni se tot spune că am putea fi transferați înapoi la Manchester, dar el nu este suficient de stabil pentru a pleca încă. Nu știm ce ne rezervă viitorul lui Hudson, ni s-a spus că a fost aproape de moarte de două ori. Duminică m-am întors să-mi văd copiii, amândoi erau devastați pentru că am avut acest copil și l-am întâlnit o singură dată. Are doar 15 zile și a avut deja un număr de transfuzii, trombocite înlocuite și trei hemoragii”, a spus mama copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Și-a început lupta cu viața la doar 5 zile după ce a venit pe lume. Părinții unui bebeluș din UK, devastați după ce micuțul s-a îmbolnăvit brusc: "Totul s-a prăbușit"