Antena Meniu Search
x

Video Doi ani de chin pentru Dominic, bebeluşul omorât în bătaie de iubitul mamei. Femeia l-ar fi înfometat, iar la toate violenţele a asistat pasivă

Mama lui Dominic, băieţelul din Braşov, omorât în bătaie de iubitul ei, a fost arestată astăzi. Anchetatorii au stabilit că femeia ştia de chinurile prin care trecea micuţul, însă nu a făcut nimic. Tânăra şi-ar fi neglijat bebeluşul încă de la naştere: nu îl hrănea corespunzător şi îl lasă cu zilele în grija altor persoane. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 05.07.2023, 19:58

Vezi și

Reporter: Tu ţi-ai iubit copilul vreodată?

Mama: Da!

Reporter: Ţi l-ai dorit pe Dominic?

Mama: Da! da!

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, tânăra nu a avut grijă de el, spun procurorii, care au cerut judecătorilor să o trimită după gratii pentru următoarele 30 de zile, acolo unde este deja iubitul ei.

Băieţelul, supus la chinuri inimaginabile

Ancheta a stabilit că băiatul de un an și șapte luni nu ar fi fost doar bătut sistematic, ci şi înfometat. Lipsa hranei suficiente a lăsat urme pe organele și pe sistemul lui osos, care nu s-au dezvoltat normal.

Ancheta continuă, iar apartamentul în care locuiau copilul şi cei doi adulţi rămâne sigilat. Până atunci, procurorii au stabilit că femeia în vârstă de 26 de ani şi-a neglijat băiatul încă de la naştere, din decembrie 2021. Mai precis că nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare, o alimentaţie corespunzătoare şi că a asistat pasivă la violenţele la care copilul era supus în acest apartament.

Ancheta scoate la iveală detalii cutremurătoare

Copilul ar fi fost muşcat de faţă şi avea hemoragie în noaptea în care concubinul femeii a sunat la 112. Luaţi la întrebări, adulţii ar fi spus că aşa îl iubesc ei. Iar la încercarea medicilor de resuscitare, niciunul nu ar fi arătat cel mai mic semn de suferinţă. Băieţelul s-a stins înainte să ajungă la spital.

Cu exact 5 luni în urmă, mama lui Dominic îşi deschidea sufletul într-un grup al persoanelor care suferă de ADHD, pe reţelele sociale. Spunea că a fost diagnosticată în copilărie cu tulburarea de deficit de atenţie şi că, deşi pare normală, simte că acţionează greşit. Susţinea şi că este lipsită de iubire şi că e în căutarea unei persoane care ar putea să o înţeleagă. Pe atunci s-ar fi aflat în Londra cu tatăl lui băiatului. Luna trecută, actualul iubit i-ar fi sucit minţile şi ar fi convins-o să se mute cu el la Braşov.

Femeie: Mamele trebuie să aibă foarte mare grijă de copii şi nu trebuie să facă compromisuri în sensul dacă, mă rog, soţ, iubit sau ce Dumnezeu e are un comportament aiurea şi faţă de ea mă gândesc, nu numai de copil.

Atât femeia, cât şi iubitul acesteia se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă o să fie găsită vinovată, ar putea petrece în spatele gratiilor până la 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi ani de chin pentru Dominic, bebeluşul omorât în bătaie de iubitul mamei. Femeia l-ar fi înfometat, iar la toate violenţele a asistat pasivă