Antena Meniu Search
x

Și-a pierdut inelul cu diamante în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket în Italia. Își luase orice gând de la bijuteria în valoare de 6.000 de euro

A mers la cumpărături la supermarket, însă când a revenit acasă și-a dat seama că a pierdut inelul cu diamante pe care îl primise de la soțul său.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 15:31

Și-a pierdut inelul cu diamante în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket în Italia. Își luase orice gând de la bijuteria în valoare de 6.000 de euro - Shutterstock

Femeia își luase orice gând că va mai recupera bijuteria în valoare de 6.000 de euro, însă partenerul său a vrut să mai facă o încercare. A postat un anunț pe grupul de Facebook al cartierului Trieste din Roma și a sperat.

O mică avere pierdută

„Soția mea a pierdut un inel cu diamant, dacă l-a găsit cineva să mă contacteze”, a scris bărbatul, fără să anunțe dacă va oferi vreo recompensă. Lăsând la o parte valoarea economică, bijuteria din aur alb acoperită complet cu diamante „are o valoare emoțională profundă”, a mai scris bărbatul.

Soția lui, după cum scrie pe Facebook, l-a pierdut în jurul orei 19, pe 28 februarie, la ieșirea din supermarketul Conad din Corso Trieste, lângă Piazza Annibaliano. Abia după ce s-a întors acasă cu pungile de cumpărături și-a dat seama că nu mai are inelul la ea și imediat s-a gândit că l-a pierdut la supermarket sau pe stradă. După ce s-a uitat prin casă, în cazul în care a uitat să-l pună înainte de a ieși, femeia i-a spus soțului, care a decis să scrie anunțul.

În orele următoare publicării postării au sosit doar câteva zeci de reacții, apoi câteva comentarii. "Sper să-l găsești. Am pierdut o brățară Tiffany cu gravura, dar din păcate nimic". Nu s-a mai întâmplat nimic, până în seara zilei de noi, când bărbatul a scris un comentariu sub aceeași postare: „A fost plăcut să descopăr că mai există oameni cinstiți. Mulțumirile mele din suflet se adresează persoanei care a returnat soției mele inelul găsit astăzi. Vă vom fi mereu recunoscători.”, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Și-a pierdut inelul cu diamante în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket în Italia. Își luase orice gând de la bijuteria în valoare de 6.000 de euro