Antena Meniu Search
x

Foto "Și-a privit degetele cum cad". Copilaș de 9 ani, la un pas de moarte după ce a fost atacat cu petarde de un grup de adolescenți, într-un parc din UK

La un pas de moarte. Un băiat în vârstă de doar nouă ani și-a pierdut două degete și a fost rănit grav după ce a fost atacat cu petarde de un grup de adolescenți, când se juca într-un parc cu prietenul său.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 10:03

Copilaș de 9 ani, la un pas de moarte după ce a fost atacat cu petarde de un grup de adolescenți, într-un parc din UK
Copilaș de 9 ani, la un pas de moarte după ce a fost atacat cu petarde de un grup de adolescenți, într-un parc din UK - Profimedia ( poza ilustrativa)

 Kyran Payne se juca cu prietenul său, Bradley Guzvic, în vârstă de opt ani, când un grup de adolescenți i-a atacat cu artificii și petarde. Kyran a luat petarda în mână fără să știe ce era, iar câteva secunde mai târziu, aceasta a explodat în mâinile lui, potrivit Mirror

Copilul și-a privit degetele cum cad 

Atât el cât și prietenul lui au fost transportați la spital cu răni grave, iar Kyran și-a pierdut atunci două degete. Amândoi au suferit răni la ochi în timpul incidentului din Hengoed, Caerphilly. Kyran nu a văzut timp de șase zile.

În timp ce a ridicat-o, i-a explodat în mână. Stăteau unul lângă celălalt. Nu exista nicio modalitate de a fugi. Una dintre cele mai vii amintiri ale sale este să-și privit degetele căzând”, a declarat șocat tatăl copilului.

Liam, tatăl micuțului, a spus că băiatul îl întreabă acum despre cel mai bun prieten al său, Bradley, și speră că se vor putea juca din nou împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Și-a privit degetele cum cad". Copilaș de 9 ani, la un pas de moarte după ce a fost atacat cu petarde de un grup de adolescenți, într-un parc din UK