Antena Meniu Search
x

Şi-a ținut tatăl mort în casă timp de 15 luni, înfășurat într-o pătură, pentru a-i încasa pensia. Italianul folosea ventilatoare ca să scape de miros

Situaţie şocantă în Italia! Un bărbat și-a ținut tatăl mort în casă timp de 15 luni. Motivul halucinant: Voia să-i încaseze pensia. Nu mai existau vești despre bărbat de ceva vreme, aşa că vecinii au decis că este cazul să investigheaze. Când poliţiştii au bătut la uşa fiului, au făcut o descoperire teribilă. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 10:02

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul nu mai fusese văzut de mai bine de un an și trei luni. De parcă și-ar fi părăsit casa pentru a se muta în altă parte. Antonio Caracciolo, în vârstă de 83 de ani, din localitatea Corigliano d’Otranto, provincia Lecce (Puglia), în realitate, nu se mutase niciodată din locuința sa.

Fiul şi-a ţinut tatăl mort în casă, pentru a-i încasa pensia

De ceva vreme, polițiștii locali îl căutau pentru a-i spune despre căderea unor bucăți de moloz de pe faţada casei. ''S-a mutat în Elveția'', le-a răspuns fiul pensionarului italian. Oamenii legii au făcut cercetări și au încercat să contacteze niște rude din Elveția, dar nimeni nu știa unde este bătrânul.

Fiul, în vârstă de 56 de ani, a înfășurat trupul tatălui într-o pătură și l-a înconjurat de ventilatoare pentru a împrăștia mirosul urât. Medicul legist va trebui să clarifice cauzele și data decesului. Potrvit primelor informaţii, bărbatul nu declarase decesul deoarece voia în continuare să încaseze pensia.

El este acum investigat pentru ascunderea cadavrului. Ancheta a fost demarată la dispoziția Parchetului din Lecce și în prezent sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare din partea carabinierilor, notează la Repubblica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Şi-a ținut tatăl mort în casă timp de 15 luni, înfășurat într-o pătură, pentru a-i încasa pensia. Italianul folosea ventilatoare ca să scape de miros