Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Simt că trăiesc un vis". O necunoscută a adormit cu capul pe urmărul său în autobuz. Acum cei doi sunt împreună

O adevărată poveste de iubire născută dintr-o situaţie jenantă. Doi tineri au ajuns să fie împreună, după ce fata a adormit cu capul pe umărul băiatului într-un autobuz. Întâmplarea a fost filmată şi a devenit virală pe TikTok, unde cei doi au ajuns să aibă aproape 20 de milioane de vizualizări.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 14:52

„Simt că trăiesc un vis, am visat mereu să fiu cu o persoană atât de minunată!”, a povestit Eddy Oscco Huarcaya. Eddy şi Catalina s-au cunoscut pe 5 iulie 2022, în timp ce mergeau în acelaşi autobuz. Tânăra stătea lângă o altă pasageră, care a coborât, iar el i-a luat locul lângă ea. Mai apoi, Catalina a adormit cu capul pe umărul său.

O altfel de iubire

„A sfârșit prin a adormi, așa că am lăsat-o să se odihnească”, a spus Huarcaya. Atunci tânărul nu a avut curajul să o abordeze. Abia după câteva săptămâni, când influencerul a văzut-o din nou pe Catalina în autobuz, a decis să o abordeze.

„Am decis să vorbesc cu ea și i-am cerut numărul de WhatsApp, am vorbit și am ajuns să ieşim la întâlniri”. Într-un videoclip ulterioar, care are peste 14,6 milioane de vizualizări, el poate fi văzut cum o abordează pe tânără.

De atunci povestea lor de iubire a înflorit. „Acum ne întâlnim și mă simt super fericit pentru că am cea mai frumoasă fată din lume!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Simt că trăiesc un vis". O necunoscută a adormit cu capul pe urmărul său în autobuz. Acum cei doi sunt împreună