Antena Meniu Search
x

Foto "Singurul lucru de care-i pare rău e că a fost prinsă". Și-a găsit bebelușul mort în propriile vărsături, la creșa din SUA. Îngrijitoarea, monstru cu chip de om

Imagini cutremurătoare în Florida. O mamă a alergat în disperare la creșa în care avea copilul de patru luni care a fost mort inconștient în propriile vărsături. Micuțul a fost agresat și ignort de îngrijitoare. Prin același tratament ar fi trecut și alți copii.

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 10:25

Și-a găsit bebelușul mort în propriile vărsături, la creșa din SUA. Îngrijitoarea, monstru cu chip de om
Și-a găsit bebelușul mort în propriile vărsături, la creșa din SUA. Îngrijitoarea, monstru cu chip de om - Law and Crime / GoFundMe

Micul Charlie Cronmiller a fost găsit fără suflare la creșa din Dunwoody, Florida. Camera atașată pe uniforma polițiștilor a surprins momentul în cara mama lui, Stephanie Cronmiller, aleargă spre o ambulanță pentru a fi cu fiul ei înainte ca acesta să fie dus la spital. Charlie nu a avut nicio șansă la viață. Proprietara centrului, Amanda Hickey, în vârstă 48 de ani, a fost condamnată la 30 de ani de închisoare pentru pentru uciderea și abuzul a șase copii pe acre îi avea în grijă, potrivit Mirror.

Micuțul a murit din nepăsarea îngrijitoarei

După ce l-a dus la somn ce Charlie, femeia nu l-a mai verificat pe acesta timp de mai bine de două ore. Copilul a fost găsit mai târziu mort, acoperit de propriile vărsături.

„Nu există remuşcări. Singurul lucru de care îi pare rău este că a fost prinsă. Mă concentrez să mă iert pentru că am ales-o. Cum aş putea să nu cred că asta a fost vina mea? Mi-aș dori să pot șterge ziua aceea. Mi-aș dori să-l am pe Charlie în brațe”, a declarat mama copilului, cu durere în voce.

În imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat abuzul ei îngrozitor asupra altor copii cu vârste cuprinse între șase și 18 luni. Într-un videoclip, femeia a putut fi văzută legănând bebelușii de picioare, trântindu-i în pământ și trăgându-i de păr. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Singurul lucru de care-i pare rău e că a fost prinsă". Și-a găsit bebelușul mort în propriile vărsături, la creșa din SUA. Îngrijitoarea, monstru cu chip de om