Antena Meniu Search
x

Şofer ucis inexplicabil pe "drumul morţii", în acelaşi loc unde omorâse o femeie. Doi copii au rămas fără tată după accidentul din Londra

O coincidenţă macabră marchează locul unde, la distanţă de opt ani de zile, şi-au pierdut viaţa Veronica, o femeie spulberată în staţia de autobuz, iar mai apoi ucigaşul ei. Bărbatul, tâmplar şi tată a doi copii, a murit într-un accident de motocicletă exact acolo unde o lovise fatal pe tânăra recepţioneră.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 14:44

Poliţişti la locul unui accident din Londra
Doi copii au rămas fără tată după accidentul din Londra - Profimedia (scop ilustrativ)

La doar 35 de ani, Nathan Davis, tâmplar priceput şi tată a doi copilaşi, a fost protagonistul unor scene dramatice, care au adus semnul doliului asupra casei unei femei nevinovate. Bărbatul a urcat la volanul maşinii sale Audi şi nu s-a oprit decât prea târziu, după ce izbise pietonii aflaţi într-o staţie de autobuz din sudul Londrei. Deşi grav rănit, un englez a scăpat cu viaţă. Însă din nefericire, Veronica Chango-Alvarez, în vârstă de 31 de ani, nu a supravieţuit impactului.

Accident inexplicabil, în locul unde omorâse o femeie

Îngrozit de ceea ce tocmai făcuse, Nathan Davis a ascultat de primul instinct, care-i spunea să fugă cât mai departe. A pornit într-o goană nebună, fiind prins de poliţişti abia după ce a făcut praf un Volkswagen. Dar nu a scăpat nepedepsit: pentru fapta sa, a stat după gratii cinci ani şi patru luni, relatează Mirror. Iar soarta avea să-i joace o festă macabră, aducându-l faţă în faţă cu propria moarte, în exact acelaşi loc în care Veronica şi-a dat ultima suflare.

Potrivit fratelui femeii decedate în accidentul rutier din decembrie 2012, sentinţa primită de şoferul imprudent a fost una "ridicolă". Pe lângă anii de închisoare, bărbatul a rămas fără permis auto timp de şase ani, cu obligaţia să dea un examen de conducere suplimentar la expirarea acestui interval. Lucru pe care acesta l-a îndeplinit cu succes, urcând din nou la volan şi pe motocicletă, după o pauză de ani de zile.  Cu peste 60 de kilometri la oră, dublul limitei legale pe acea porţiune de drum, Nathan Davis a intrat cu motorul său Yamaha într-un panou publicitar. A fost aruncat în aer mai bine de 25 de metri, până pe trotuarul de pe cealaltă parte a străzii, suferind fracturi multiple şi o hemoragie internă ce i-a fost fatală. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Joi, detaliile incidentului petrecut pe 13 septembrie 2020 au fost prezentate în instanţa de judecată.

Pe acelaşi subiect

Familia plânge moartea bărbatului. Deces învăluit în mister

Accidentul bizar, privit de unii drept o coincidenţă aproape paranormală, e înconjurat de o aură de mister. Anchetatorii au declarat că nu exista niciun obstacol evident pe şosea, motocicleta nu avea defecţiuni tehnice, iar victima nu consumase alcool ori substanţe interzise. "Am descoperit că în 2012 fusese implicat într-un accident în aceeaşi staţie de autobuz, în timp ce conducea o maşină. Un pieton a murit atunci, iar un altul a fost rănit sever. A fost condamnat la închisoare şi a dat din nou examenul auto", a spus în instanţă detectivul Ann Downes.

Mama englezului, Teresa Burgess, a pus pe hârtie o declaraţie emoţionantă, în care vorbeşte despre viaţa celui de-al doilea său fiu, acum decedat. "Era un om minunat, şi-a trăit viaţa, şi-a iubit familia şi prietenii. Ei erau prioritatea numărul unu, mai ales cei doi băieţei. Venea acasă la cină ... Stătea cu nepoţii lui, râzând şi glumind. Era un bărbat puternic, de multe ori îl vedeai pe bicicletă sau motor. Dar era şi creativ, talentat la tâmplărie. Când s-a petrecut accidentul, se îndrepta spre sora lui, să o ajute cu mobila din bucătărie. Avea o inimă de aur. Viaţa noastră nu va mai fi la fel fără el", a mărturisit femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Şofer ucis inexplicabil pe "drumul morţii", în acelaşi loc unde omorâse o femeie. Doi copii au rămas fără tată după accidentul din Londra