Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie, electrocutaţi în cada cu hidromasaj, într-o staţiune din Mexic. Bărbatul de 43 de ani a murit, iar femeia e grav rănită

Un turist american în vârstă de 43 de ani a fost electrocutat într-o cadă cu hidromasaj din cauza unei probabile defecțiuni electrice. S-a întâmplat în stațiunea Sonoran Sea din Puerto Peñasco, statul Sonora, Mexic, la granița cu SUA.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 15:00

Soţ şi soţie, electrocutaţi în cadă - Profimedia (scop ilustrativ)

Victima, Jorge Guillén, un pușcaș marin, se afla în vacanță cu Lizzette Zambrano, în vârstă de 35 de ani, o profesoară de școală primară din El Paso, Texas. Cei doi, ambii din El Paso și cu dublă cetățenie americană și mexicană, erau soț și soție.

Soţ şi soţie, electrocutaţi în cadă

Potrivit informațiilor furnizate de procuratura locală, cuplul texan se afla în vacanță în stațiunea Sandy Beach, care dispune de piscine mari. În timp ce soțul și soția se bucurau de un moment de relaxare în jacuzzi, au fost loviți de un șoc electric, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a murit. Femeia a fost grav rănită, potrivit USA Today. O anchetă a fost deschisă pentru a clarifica acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Mapamond » Soţ şi soţie, electrocutaţi în cada cu hidromasaj, într-o staţiune din Mexic. Bărbatul de 43 de ani a murit, iar femeia e grav rănită