Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Spune-i lui maică-ta să cureţe sângele de pe geam". Femeie bătută crunt de fete de 14 ani, în faţa casei. Agresoarele din SUA s-au dat de gol pe Snapchat

O femeie din Statele Unite a trăit spaima vieţii, încasând o bătaie cumplită pentru a-şi proteja fiica. Mama în vârstă de 48 de ani a sărit în apărarea adolescentei, care fusese încolţită de un grup de copile violente. Disperată, femeia nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a aruncat în faţa fetei înspăimântate, primind în locul ei lovituri care i-au lăsat urme adânci. Ulterior, poliţiştii au dat de urma bătăuşelor, care s-au lăudat pe Snapchat cu fapta lor.

de Redactia Observator

la 04.06.2022 , 17:09

Mama fetei de 16 ani, bătută crunt de un grup de copile puse pe fapte rele
Mama fetei de 16 ani, bătută crunt de un grup de copile puse pe fapte rele - Twitter

Pentru o mamă, pericolul care se abate asupra copiilor e cel mai negru blestem. Aşa se face că Michelle Audo, o americancă în vârstă de 48 de ani, a sărit imediat în apărarea fiicei sale, de 16 ani, care fusese înconjurată de un grup de copile agresive. Deşi aveau aproximativ 14 ani, fetele erau extrem de violente, lucru vizibil şi din rănile de pe faţa şi corpul femeii. Mânate de gânduri rele, acestea veniseră în miez de noapte în faţa casei din Missouri unde locuiau mama şi fiica, relatează Mirror.

Mama fetei agresate, bătută crunt de un grup de copile

Michelle Audo povesteşte că fetele păreau "gata să se bată cu oricine", alegând-o drept victimă pe fiica sa. În schimb, au atacat-o pe mama care sărise să-şi apere copilul. Bătaia i-a lăsat urme vizibile, femeia ajungând la spital cu nasul spart, ochii vineţi şi o comoţie provocată de loviturile de pumn repetate. Cu greu, Michelle a reuşit să scape din strânsoarea agresoarelor, cu ajutorul fiicei şi al soţului alertat de zgomotele din stradă. "Credeam că dacă ies afară şi le cer să plece mă vor asculta", a mărturisit ea pentru New York Post. "Dar asta nu s-a întâmplat."

Articolul continuă după reclamă

Bătăuşele de 14 ani s-au dat de gol pe Snapchat

Poliţiştii chemaţi să intervină au ajuns după ce copilele îşi luaseră tălpăşiţa, însă acestea s-au dat singure de gol, printr-o postare pe Snapchat. Una dintre fete s-a lăudat cu fapta sa pe reţeaua de socializare: "Închipuiţi-vă cum e să îţi laşi mama să fie bătută măr. (...) Spune-i lui maică-ta să cureţe sângele de pe geam". Mesajul a ajuns în atenţia poliţiştilor americani, care au audiat până acum două minore, suspecte în acest caz. Numele agresoarelor nu au fost făcute publice, întrucât au doar 14 ani. Vor plăti însă pentru faptele lor în faţa Tribunalului pentru Delincvenţi Juvenili. "Aşteptăm ca investigaţia să fie finalizată. Fetele nu au fost arestate", a declarat Jennifer Brady, purtător de cuvânt al Poliţiei din Missouri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » "Spune-i lui maică-ta să cureţe sângele de pe geam". Femeie bătută crunt de fete de 14 ani, în faţa casei. Agresoarele din SUA s-au dat de gol pe Snapchat