Antena Meniu Search
x

Foto "Spune-ne că nu e adevărat. Trezește-ne din acest Iad". Adolescent de 16 ani, cadet în armată, moarte subită în Australia. Mama băiatului, sfâșiată de durere

Sfârșit tragic pentru un adolescent din Australia. Băiatul în vârstă de 16 ani, cadet în armată, a murit brusc, fără ca familia să aibă vreo explicație. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 17:02

Adolescent de 16 ani, cadet în armată, moarte subită în Australia. Mama băiatului, sfâșiată de durere
Adolescent de 16 ani, cadet în armată, moarte subită în Australia. Mama băiatului, sfâșiată de durere - Facebook

Liam Grant a fost descris ca fiind un „suflet frumos și bun”, după ce a murit brusc. Și-a sărbătorit aniversarea de 16 ani pe 26 decembrie și nimeni nu știa că avea să vină curând sfârșitul. El „a murit în mod neașteptat” vineri. Mama lui, Kelly Ann, și-a descris fiul drept „cea mai strălucitoare stea de pe cer” și a spus că moartea lui a lăsat familia lor complet „îndurerată”, potrivit Daily Mail.

A murit subit la doar 16 ani

„Timpul s-a oprit pentru totdeauna pe 19 ianuarie 2024 și nu va merge niciodată înainte”, a scris mama băiatului.

„În urmă cu doar 24 de zile să ți-am sărbătorit cea de-a 16-a aniversare, cu doar câteva zile în urmă ți-am luat mașina... aveam planuri, atât de multe lucruri distractive de făcut, într-o clipită, totul s-a schimbat. „Spune-ne că nu este adevărat. Trezește-ne din acest Iad, nu mai am cuvinte”, a continuat mama adolescentului, plină de durere. 

Liam a fost promovat la gradul de sergent cadet după un curs de pregătire intensiv, în iulie anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Spune-ne că nu e adevărat. Trezește-ne din acest Iad". Adolescent de 16 ani, cadet în armată, moarte subită în Australia. Mama băiatului, sfâșiată de durere