Antena Meniu Search
x
LIVE

Studentă de 19 ani, ucisă cu brutalitate în apartamentul ei. Iubitul tinerei, un tunisian în vârstă de 22 de ani, presupusul criminal al britanicei

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat de poliţiştii britanici, fiind suspectat că a ucis-o pe iubita lui de 19 ani, studentă la o universitate din Londra.

De Redactia Observator la 21.03.2022, 09:34
Studentă de 19 ani, ucisă cu brutalitate în apartamentul ei.
Studentă de 19 ani, ucisă cu brutalitate în apartamentul ei. - Poliţia Metropolitană/Twitter

Maher Maaroufe a fost arestat duminică după-amiaza la Clerkenweel, fiind considerat principalul suspect în cazul uciderii tinerei, scrie BBC.

Sabita Thanwani, o tânără britanică a fost găsită moartă în apartamentul studenţesc în care locuia, prezentând răni grave în zona gâtului. Poliția Metropolitană a spus că primele indicii sugerează că tânăra, care studiat la City, Universitatea din Londra, a fost împreună cu iubitul ei tunisian, înainte de a fi ucisă. Medicii legişti urmează să efectueze autopsia fetei pentru a putea stabili cu exactitate care a fost cauza morţii sale. 

Studenta, ucisă în apartamentul din Londra

Inspectorul Adam Instone, de la Poliția Metropolitană, a spus că a înțeles faptul că atât comunitatea studențească cât și localnicii vor fi îngrijorați.„Le împărtășesc tristețea și îngrijorările. Și îi pot asigura că este în curs de desfășurare o investigație amănunțită privind omuciderea, condusă de detectivi calificați și experimentați, care vor lucra neobosit pentru a identifica și aresta pe cel responsabil”.

Ofițerii, inclusiv specialiștii criminalistici, rămân la fața locului și vor mai fi polițiști în zonă, a spus insp. Instone.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Studentă de 19 ani, ucisă cu brutalitate în apartamentul ei. Iubitul tinerei, un tunisian în vârstă de 22 de ani, presupusul criminal al britanicei