Antena Meniu Search
x

Studentă de 21 de ani, îngropată de vie de fostul iubit, în Australia. Trupul neînsufleţit, găsit într-un mormânt puțin adânc, legat cu bucăţi de cablu

O studentă, care urma să devină asistentă, a fost răpită de fostul ei iubit și îngropată de vie, într-un act oribil de răzbunare. Incidentul halucinant a avut loc în Flinders Ranges, Australia. Jasmeen Kaur, 21 de ani, din Adelaide, a fost ucisă de Tarikjot Singh în martie 2021. Singh a pledat vinovat pentru crimă, iar noi detalii îngrozitoare continuă să apară la doi ani diferenţă. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 10:54

Studentă de 21 de ani, îngropată de vie de fostul iubit
Studentă de 21 de ani, îngropată de vie de fostul iubit - Arhiva familiei via New York Post; Poliţie

Jasmeen a fost răpită de la locul ei de muncă pe 5 martie și a fost ulterior transportată mai mult de 600 de kilometri, în timp ce era legată cu bucăţi de cablu, în portbagajul unei mașini pe care Singh o împrumutase de la colegul său de apartament. Ajuns la destinaţie, bărbatul a făcut apoi tăieturi superficiale la nivelul gâtului femeii și a îngropat-o într-un mormânt puțin adânc, potrivit New York Post.

Tânăra a pierit în chinuri groaznice, moartea fiind lentă

Rănile de la gât nu au fost suficiente pentru a o ucide, era conștientă de tot ce se întâmplă când a murit în cele din urmă. Procurorul Carmen Matteo a spus că fata a suferit mult până să se stingă din viaţă, fiind practic torturată. ''A suferit în mod conștient, ceea ce ar putea fi descris doar ca fiind teroarea absolută de a inspira și de a înghiți pământul și de a muri în acest fel.''

Jasmeen a fost ucisă la o lună după ce l-a raportat pe Singh la poliție pentru că o urmărise în repetate rânduri. Instanța a auzit că el a plănuit crima deoarece nu a putut trece peste despărţire. Mai mult, acesta încercase să trimită mai multe mesaje înainte de moartea ei, dar nu a mai apucat să le trimită niciodată. Unul dintre ele era: ''Ghinionul tău că sunt încă în viață''.

Tânărul a negat inițial crima, spunând că Jasmeen s-a sinucis și că a fost nevoit să îngroape cadavrul de frică. El a dus ofițerii la locul unde era mormântul improvizat, unde poliţiştii au găsit pantofii, ochelarii și ecusonul lui Jasmeen într-un coș, alături de bucăţile de cablu. Cel mai probabil, băiatul va fi închis pe viață pentru faptele sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Studentă de 21 de ani, îngropată de vie de fostul iubit, în Australia. Trupul neînsufleţit, găsit într-un mormânt puțin adânc, legat cu bucăţi de cablu