Antena Meniu Search
x

Suma colosală plătită accidental de o femeie din SUA pe un sendviș care costa în mod normal doar 8 dolari: "M-am uitat la extrasul de cont"

O femeie din SUA a avut parte de șocul vieții, după ce a realizat că a plătit accidental  7.112 de dolari pentru un sendviș care costa în mod normal doar 8 dolari.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 18:35

Suma colosală plătită accidental de o femeie din SUA pe un sendviș care costa în mod normal doar 8 dolari
Suma colosală plătită accidental de o femeie din SUA pe un sendviș care costa în mod normal doar 8 dolari - Shutterstock

Vera Conner și-a comandat obișnuitul sendviș pe care îl mânca mereu la acel fast-food și știa că prețul lui este de 7,54 dolari. Dar de data aceasta, sendvișul ei favorit cu salam, pepperoni și șuncă a venit cu un bacșiș de mai bine de 7.100 de dolari, potrivit NBC News.

„Când m-am uitat la extrasul de cont, am spus doar...O Doamne!. Am crezut că acest număr mi se pare familiar – erau ultimele șase numere ale numărului meu de telefon. Cine ar lăsa un bacșiș ca acesta?” 

A plătit accidenteal 7.000 de dolari pe un sendviș

Vera a spus că atunci când își introducea numărul de telefon pentru a se asigura că a primit punctele de fidelitate de la fast-food trebuie să fi existat o eroare care ar fi transferat suma uriașă. Femeia nu a observat nimic până vineri, când își verifica etrasul de cont. 

„M-am gândit că va fi o soluție ușoară... Apoi am primit refuzul de la bancă”, a spus femeia.

Managerul restaurantului i-a spus că banca va trebui să proceseze rambursarea și că el nu poate face nimic să o ajute. Bank of America a spus mai târziu că rambursarea a fost refuzată, deoarece femeia a trebuit să plătească în continuare 7,54 de dolari pentru sandviș, așa că cererea a trebuit să fie retrimisă doar cu bacșișul în litigiu. În cele din urmă, femeia a reușit să-și recupereze suma de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Suma colosală plătită accidental de o femeie din SUA pe un sendviș care costa în mod normal doar 8 dolari: "M-am uitat la extrasul de cont"