Antena Meniu Search
x

Video Suma uriaşă cu care se vinde cea mai mică locuinţă din Irlanda. Reacţia unui tânăr pe TikTok: "Abia încape cineva pe uşă"

Un comediant din Irlanda s-a înregistrat pe TikTok în timp ce reacţiona la anunţul celei mai iefine case de vânzare din ţară, care ajunge la un preţ de aproaximativ 170.000 de euro, sau 145.000 de lire. Reacţia lui hilară a strâns mii de răspunsuri pe reţeaua socială.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 21:56

"Abia încape cineva pe uşă!" Reacția unui tânăr când află că cea mai mică casă din Irlanda se vinde pentru 145.000 de lire
"Abia încape cineva pe uşă!" Reacția unui tânăr când află că cea mai mică casă din Irlanda se vinde pentru 145.000 de lire - TikTok/ @garron_music

Locuinţă care are un singur pat şi o terasă modestă are doar 34 de metri pătrați și a fost construită în jurul anului 1900. Nu are parcare ci doar o curte mică în spate. În prezent, este în vânzare pe Auctioneera, cu un preț orientativ de 170.000 EUR - aproximativ 145.000 GBP, relatează Daily Mail.

În ciuda faptului că are un interior extrem de modern și elegant, Garron Noone, un comediant în vârstă de 29 de ani, care este cunoscut pe TikTok pentru observațiile sale despre viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Săptămâna aceasta, a avut peste 130.000 de vizualizări pentru părerea sa controversată asupra casei minuscule de vânzare din centrul orașului Cork. Începe videoclipul spunând: „Această casă este pe piața din Irlanda pentru 170.000 de euro”. „La naiba... abia poate încăpea cineva pe ușă. Geamul probabil a fost făcut de un oftalmolog”, continuă el. Apoi începe să descrie proprietarea în detaliu. „De ce naiba te-ai deranjat să montezi un sistem de alarmă? Nimeni nu o va sparge”. Garron continuă să discute despre exteriorul proprietății, care se află la doar cinci minute de mers pe jos de centrul orașului.

Câţi bani ar da tânărul pe proprietate

În continuare, tânărul aruncă un ochi asupra spațiului de locuit: „Aici este interiorul casei și pare să aibă hainele atârnate deasupra ușii, ceea ce este, desigur, la modă într-o casă modernă. Aici, desigur, este dormitorul matrimonial. Nu știu cum ajungi acolo, poate cu o frânghie sau pe nişte piloni. Aici, desigur, este gaura ta de depozitare în perete. Ai putea să-ți ții ciocolata Toblerone în ea, sau poate una dintre cărțile mai mici despre Harry Potter.”

Revenind la nivelul superior, Garron rămâne confuz în ceea ce privește accesul în zona dormitorului, dar anticipează potențiale probleme siguranță: „Nu sunt înţelept, dar nu ştiu cum naiba te urci aici... cu siguranță nu vrei să cazi din pat în timp ce îți scoți ciorap din dulapul mic de lângă pat”. La finalul recenziei, Garron decide să facă o ofertă pentru locuinţă: „Îți dau 60 de euro pentru asta”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Suma uriaşă cu care se vinde cea mai mică locuinţă din Irlanda. Reacţia unui tânăr pe TikTok: "Abia încape cineva pe uşă"