Antena Meniu Search
x

"Sunt dependentă de metoda mea ciudată". Avea contul gol și datorii de 11.000 de lire sterline. Ideea ieșită din comun prin care a reușit să le plătească

Mai avea doar 5 lire sterline în contul bancar și abia își permitea să-i pună ceva pe masă copilului ei. A găsit apoi o modalitate inedită și ieșită din comun prin care să economisească și să facă rost de bani și, în cele din urmă, a reușit să-și plătească datoriile. 

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 11:40

Avea contul gol și datorii de 11.000 de lire sterile. Ideea ieșită din comun prin care a reușit să le plătească
Avea contul gol și datorii de 11.000 de lire sterile. Ideea ieșită din comun prin care a reușit să le plătească - Shutterstock (poză ilustrativă)

Chloe Godland, o tânăra de 28 de ani din Leicester, a găsit o modalitate inedită să scape de datorii, după ce simțea că problemele o copleșesc, potrivit The Sun.

„Acum un an, aveam doar 5,30 lire sterline pentru a cumpăra alimente. Aveam 11.000 de lire sterline datorii și împrumuturi. Eram îngenuncheată. Nu îmi puteam permite o pâine. A fost șocul de care aveam nevoie pentru a deveni mai inteligentă când vine vorba de banii mei. A fost terifiant și am plâns inițial, dar am refuzat să las datoriile să-mi doboare familia”, a declarat femeia.

Cum a reușit să economisească și să scape de datorii

Articolul continuă după reclamă

Femeia a povestit că a decis apoi ca, timp de un an, să renunțe la a mai cumpăra orice nu este necesar sau urgent. Așa că, a început să-și ia haine, încălțăminte și inclusiv lenjeria intimă de la magazinele caritabile, acolo unde hainele sunt aduse de cei care nu mai au nevoie de ele și, în general, folosite de oamenii săraci, aflați în dificultate sau fără adăpost. 

Pe acelaşi subiect

Cum a ajuns să scape de datorii

"Acum, la 30 de ani, nu am datorii. Nu am cumpărat nimic nou de un an. Tot ceea ce port, chiar și chiloții și sutienul, provine dintr-un magazin caritabil. Lenjeria m-a costat o liră. Am venit cu modalități ciudate de a economisi bani. Acum sunt dependentă de metoda mea ciudată", spune ea.

Cireașa de pe tort este alta în schimb. Femeia caută prin gunoaiele altora și vinde ceea ce crede că ar putea avea potențial de transformare. 

„Noaptea verificam gunoaiele altor oameni și găseam articole de făcut cadouri sau de vândut. Am făcut cadouri de Crăciun, de ziua mamei și de ziua de naștere din articolele pe care le-am găsit în gunoiul altor oameni”, spune femeia. 

Chloe a promis că nu va mai folosi niciodată carduri de credit. „Sentimentul de a fi în sfârșit fără datorii la 30 de ani este libertate”, a spus ea.

„Acum putem începe să economisim pentru o casă mică. A fi liber de datorii este cel mai bun sentiment avut vreodată. Este dovada că poți găsi banii chiar și la gunoi”, spune femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Mapamond » "Sunt dependentă de metoda mea ciudată". Avea contul gol și datorii de 11.000 de lire sterline. Ideea ieșită din comun prin care a reușit să le plătească