Antena Meniu Search
x

"Sunt furioasă. Mă tot întreb dacă nu este o glumă”. Revenită din vacanță, o femeie a găsit un morman de moloz în locul casei sale, în SUA. Fusese demolată din greșeală

Revenită din vacanță, o femeie a avut parte de un adevărat șoc. În locul casei sale, a găsit un morman de moloz. În lipsa ei, reședința a fost demolată din greșeală de angajații unei companii.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 15:49

"Sunt furioasă. Mă tot întreb dacă nu este o glumă”. Revenită din vacanță, o femeie a găsit un morman de moloz în locul casei sale, în SUA. Fusese demolată din greșeală - Shutterstock

Pare o glumă proastă, dar Susan Hodgson chiar și-a pierdut casa aflată în sud-vestul orașului american Atlanta, informează Associated Press, citată de Le Parisien. În locul a ceea ce era casa ei, a găsit doar moloz. „Sunt furioasă. Mă tot întreb dacă asta nu este o glumă”.

I-au demolat casa din greșeală

O vecină a sunat-o în timp ce era în vacanță pentru a o întreba dacă a cerut demolarea casei. „Am spus nu și ea mi-a spus că cineva tocmai a distrus-o complet”. Vecina s-a grăbit apoi să-i avertizeze pe muncitori despre greșeala lor, „dar i-au spus să se ocupe de treburile ei”.

Un membru al familiei lui Susan Hodgson a mers apoi la fața locului la solicitarea acesteia, pentru a afla motivul acestei distrugeri și dacă firma responsabilă avea autorizație. Și acolo, un angajat ar fi recunoscut că a fost o eroare, după verificarea documentelor administrative.

Casa fusese întreținută, era ocupată, iar „taxele au fost plătite” la zi, asigură Susan Hodgson. Ea a depus o plângere la poliția locală și este în contact cu avocații pentru a-și revendica drepturile. Cu toate acestea, până în prezent, ea încă nu a fost contactată de firma responsabilă cu demolarea. „Este greu de crezut că cineva ar putea să vină să-mi distrugă proprietatea crezând că are dreptul să facă acest lucru și să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să spună: îmi pare rău, ce pot să fac? Pot face ceva ca să te ajut? A fost un accident. Nu mi-au dat nimic”, a mai spus ea.

Compania a reacționat printr-un comunicat de presă, indicând că o anchetă este în desfășurare pentru a înțelege cum ar fi putut avea loc o astfel de gafă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Sunt furioasă. Mă tot întreb dacă nu este o glumă”. Revenită din vacanță, o femeie a găsit un morman de moloz în locul casei sale, în SUA. Fusese demolată din greșeală