Antena Meniu Search
x

"Suntem devastați". Două femei și-au pierdut viața în apele înghețate ale unui râu, în UK. Au fost găsite după cinci zile de căutări

Rachael și Helen Patching, în vârstă de 33 și respectiv 52 de ani, și-au pierdut viața în timp ce se aflau în vacanța de Anul Nou. Cele două au fost scoase fără suflare și înghețate din apa unui râu, din parcul național din Brecon Beacons, Țara Galilor.

de Cristina Cruceru

la 11.01.2023, 12:09

Două femei și-au pierdut viața în apele înghețate ale unui râu, în UK. Au fost găsite după cinci zile de căutări
Două femei și-au pierdut viața în apele înghețate ale unui râu, în UK. Au fost găsite după cinci zile de căutări - Facebook

Cuplul, originar din Kent, a mers într-o drumeție prin zona respectivă, în timpul unei vacanțe de Anul Nou. Poliția încă face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum au ajuns femeile în apă. Momentan, nu se știe ce căutau cele două femei în apa înghețată a râului respectiv. Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost găsite după cinci zile de căutări, la care au participat scafandri, echipe de salvare montană, pompieri și elicoptere.

Familiile îndurerate le-au adus omagii celor două

Familiile celor două au transmis mesaje emoționante. "Suntem devastați că am suferit o pierdere atât de mare. Au fost un cuplu atât de devotat, altruist și iubitor și aveau un impact extrem de pozitiv asupra tuturor celor pe care i-au întâlnit. Dragostea lor pentru animale și dedicarea lor de a le îngriji cu atâta iubire de-a lungul anilor le-a făcut să fie cu adevărat admirabile pentru ele însele și pentru societate Râsetele lor nesfârșite vor fi amintite pentru totdeauna de toți cei care au avut onoarea de a le cunoaște”.

"Dorim să le mulțumim tuturor celor care au oferit un sprijin și îndrumare atât de generoasă, inclusiv voluntarilor de la Brecon Beacons Mountain Rescue, poliției, National Police Air Support, Mid and West Wales Fire Service, National Resource Wales, Serviciului de Ambulanță din Țara Galilor și Consiliului Județean Powys pentru că ne-au ajutat în mod dezinteresat într-un moment atât de dificil. Am dori acum să avem timp pentru a plânge și am solicita să ni se acorde intimitate pentru a face acest lucru", a mai transmis familia femeilor.

Investigațiile continuă pentru a afla cum au ajuns cele două femei în apă. Localnicii spun că acele cascade atrag vizitatori din toată Marea Britanie și au devenit deosebit de populare după ce au fost ridicate restricțiile de izolare, potrivit Daily Mail.

Phil Evans, în vârstă de 61 de ani, un excursionist experimentat, a declarat: De obicei, este destul de sigur acolo sus - dar, ca oriunde în Beacons, există riscuri. Apa va fi extrem de rece în această perioadă a anului, nu vei supraviețui mult timp și am avut parte de multă ploaie, așa că se vor forma râpe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Suntem devastați". Două femei și-au pierdut viața în apele înghețate ale unui râu, în UK. Au fost găsite după cinci zile de căutări