Antena Meniu Search
x

Tânăr culturist, ucis în sala de sport din Bali. A murit după ce o greutate de 208 kilograme a picat peste el, în timp ce încerca să o ridice

Un tânăr culturist din Bali, în vârstă de 33 de ani, a murit după un accident teribil în sala de sport, strivit de o greutate de 208 kilograme.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 19:41

Tânăr culturist, ucis în sala de sport din Bali. A murit după ce o greutate de 208 kilograme a picat peste el, în timp ce înerca să o ridice
Tânăr culturist, ucis în sala de sport din Bali. A murit după ce o greutate de 208 kilograme a picat peste el, în timp ce înerca să o ridice - Instagram / @justynvickybali_island

Justyn Vicky, un influencer care avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, a murit la scurt timp după accidentul de groază din Sanur, Bali. Culturist, consilier nutrițional și antrenor personal, tânărul își făcea antrenamentul  la sala de sport The Paradise Bali pe 15 iulie când a avut loc accidentul. Justyn a murit, după ce o greutate de 208 kilograme a picat peste el, în timp ce acesta încerca să o ridice, relatează The Sun.

A murit încercând să ridice o greutate de 208 kilograme

După accident, Justyn a fost transportat de urgență la un spital local cu gâtul rupt și compresia critică a nervilor vitali care îi legau inima și plămânii. A murit la scurt timp după o operație de urgență, în ciuda eforturilor chirurgilor. Justyn era binecunoscut în comunitatea de culturism din Bali și mulți dintre prietenii lui și-au exprimat regretele pentru pierderea acestuia.

„Pentru dragul noastră Justyn, impactul tău asupra vieților noastre este nemăsurabil. Moștenirea ta va trăi prin nenumăratele vieți pe care le-ai atins, transformările pe care le-ai inspirat și dragostea și pasiunea pe care le-ai insuflat în fiecare moment pe care l-am petrecut împreună. Odihnește-te în pace, dragă prietene. Vei rămâne veșnic în inimile noastre", a scris într-un omagiu adus tânărului, sala de sport la care era antreonor.

Vicky a fost o persoană bună, politicoasă și sociabilă. Întotdeauna a împărtășit cunoștințe despre sală. De asemenea, i-a sfătuit pe prietenii de la sală să fie precauți și să nu-și depășească capacitățile în timpul antrenamentului. Numai noi înșine ne putem măsura propriile abilități. Fie ca Vicky să se odihnească în pace în îmbrățișarea lui Dumnezeu și să găsească un loc demn", a declarat un prieten al tânărului, Gede Sutarya.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Tânăr culturist, ucis în sala de sport din Bali. A murit după ce o greutate de 208 kilograme a picat peste el, în timp ce încerca să o ridice