Antena Meniu Search
x

Tânăr de 14 ani, găsit mort pe o plajă din Dublin. Băiatul era dat dispărut de două zile

În urma unei căutări epuizante de două zile, cadavrul unui adolescent de 14 ani a fost găsit în mod tragic, pe o plajă din Dublin.

de Maria Dogaru

la 13.08.2022, 13:46

Băiatul era dat dispărut de două zile
Tânăr de 14 ani, găsit mort pe o plajă din Dublin - Profimedia

Cadavrul lui Bilal Tunkara, în vârstă de 14 ani, a fost găsit după o căutare de două zile pe o plajă, la doar 20 de minute în afara Dublinului, în timp ce poliția irlandeză a vorbit despre tragedie, relatează Mirror

O parte a plajei a fost închisă, după descoperirea tragică

Poliția irlandeză (Gardai) a închis o parte a unei plaje joi după-amiază, după ce cadavrul băiatului dispărut cu două zile în urmă a fost găsit. Căutarea lui Bilal Tunkara a fost pusă în desfășurare miercuri, tragica descoperire fiind făcută o zi mai târziu.Garda de Coastă irlandeză a ajutat, de asemenea, la căutarea băiatului.

 „În urma descoperirii unui cadavru în Laytown, Co. Meath, în aceast joi, 11 august 2022, căutarea persoanei dispărute Bilal Tunkara a fost suspendată. An Garda Síochána ar dori să mulțumească mass-mediei și publicului pentru ajutorul acordat în această operațiune. Nu sunt necesare alte măsuri și nu sunt disponibile informații suplimentare în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânăr de 14 ani, găsit mort pe o plajă din Dublin. Băiatul era dat dispărut de două zile