Antena Meniu Search
x

Tânăr de 16 ani din UK, înjunghiat în plină stradă de doi băieți care l-au confundat cu altcineva. Era la doar câțiva metri de casă: "Fiul meu inocent a fost ucis"

Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere dintr-un oraș din UK. Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat cu o sabie de ninja, în plină stradă, după ce atacatorii l-a confundat cu o altă persoană.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 10:16

Tânăr de 16 ani din UK, înjunghiat în plină stradă de doi băieți care l-au confundat cu altcineva. Era la doar câțiva metri de casă
Tânăr de 16 ani din UK, înjunghiat în plină stradă de doi băieți care l-au confundat cu altcineva. Era la doar câțiva metri de casă - WEST MIDLAND POLICE

Ronan Kanda, în vârstă de 16 ani, mergea spre casă. Se întorcea de la prietenul său, după ce și-a cumpărat un controler Playstation cu care s-au jucat, când a fost atacat cu brutalitate de alți doi adolescenți. Imaginile înfricoșătoare surprinse de camerele de supraveghere din zonă l-au arătat pe tânăr în timp ce merge pe trotuar și se uită în telefon, fără să știe ce urma să se întâmple chiar în spatele lui. Câteva secunde mai târziu, cei doi atacatori cu glugă au venit în spatele lui ținând în mână o sabie și o macetă de ninja și s-au năpustit asupra lui, relatează The Sun.

Au ucis un băiat nevinovat, după ce l-au confundat cu un prieten de al său

Ronan a fost înjunghiat de două ori, la doar câțiva metri de casa lui din Wolverhampton, de Prabjeet Veadhesa, în vârstă de 17 ani. N-a avut nicio șansă la supraviețuire. S-a prăbușit imediat la pământ și a murit pe trotuarul rece, după ce a fost înjunghiat în inimă.

Prabjeet Veadhesa și Sukhman Shergill, amândoi în vârstă de 17 ani, au fost acum închiși pe viață după ce au fost condamnați pentru crimă. Prabjeet, unul din călăii adolescentului ar fi colecționat mai multe săbii și macete pe care le comanda online. Îi displăcuse unul dintre prietenii lui Ronan, așa că a pus la cale un complot violent cu trei dintre propriii săi. Nu știa însă că avea să ucidă persoana greșită.

Pe acelaşi subiect

Toți patru au călătorit cu un Vauxhall Corsa până la locul crimei, acolo unde l-au zărit pe Ronan. Adolescentul mergea liniștit pe stradă în jurul orei 20:30 și era aproape acasă când a fost atacat. Deși Prabjeet Veadhesa a dat loviturile fatale, s-a descoperit că și Sukhman Shergil l-a atacat pe Ronan. 

La 29 iunie 2022, fiul meu inocent a fost ucis. Îmi amintesc că l-am sărutat pe obraz și i-am spus „ești foarte frumos” și i-am făcut cu mâna înainte ca tatăl său să-l lase la clubul de snooker, îmi repet asta în mintea mea în fiecare zi. A fost ultima dată când mi-am văzut fiul în viață. Nimic pe acest pământ nu va satisface dorința mea maternă de a-mi ține fiul în brațe. Acțiunile tale rele i-au luat viața fiului meu”, a declarat mama adolescentului ucis, Pooja. 

Trebuie să facem mai mult pentru a opri crimele cu cuțitul. Știți cât de ușor este să achiziționați un cuțit. Puteți să accesați online și să cumpărați o macetă”, a declarat, revoltată, sora lui Ronan, Nikita. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Tânăr de 16 ani din UK, înjunghiat în plină stradă de doi băieți care l-au confundat cu altcineva. Era la doar câțiva metri de casă: "Fiul meu inocent a fost ucis"