Antena Meniu Search
x

Tânăr de 17 ani, înjunghiat mortal într-un parc din Anglia. Trei adolescenți, inclusiv doi de 14 ani, au fost arestați

Trei adolescenți, inclusiv doi de 14 ani, au fost arestați de poliție după ce un băiat de 17 ani a fost înjunghiat mortal într-un „atac ţintit” într-un parc. Poliția a fost chemată în rezervația naturală Logan's Meadow, Cambridgeshire, sâmbătă, 19 noiembrie, în jurul orei 14:50, în urma raportărilor privind o crimă.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 17:00

Trei adolescenți, inclusiv doi de 14 ani, au fost arestați
Tânăr de 17 ani, înjunghiat mortal într-un parc din Anglia - Shutterstock

Adolescentul, căreia nu i-a fost făcută publică indentitatea, a fost declarat decedat la fața locului de către paramedici, la scurt timp după ce crima a fost produsă. În urma atacului, poliția din Cambridgeshire a arestat un băiat de 14 ani la domiciliul său la ora 23:30 sâmbătă seara, urmată de arestarea a încă doi băieți, de 14 și 17 ani, în jurul miezului nopții, relatează Mirror.  Ofițerii au descris înjunghierea drept un „atac direcționat” asupra adolescentului.

Crima a șocat întreaga comunitate

Credem că au existat martori la fața locului care au vorbit cu paramedicii, dar au plecat înainte de sosirea ofițerilor. Fac direct apel ca acești oameni să ia legătura cu autoritățile, vă rog. Oricine are informații să ia legătura cu noi de urgență”, a declarat Carl Foster, de la Bedfordshire, Cambridgeshire and Hertfordshire Major Crime Unit.

Sincer, nu pot exprima în cuvinte cum mă simt. E atât de trist, nimeni nu merită să treacă prin asta. Cu adevărat sfâșietor”, a spus un localnic. „Sper că vor găsi vinovații. Gândurile mele sunt alături de familia lui”, a spus un altul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Tânăr de 17 ani, înjunghiat mortal într-un parc din Anglia. Trei adolescenți, inclusiv doi de 14 ani, au fost arestați