Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, mort în timpul antrenamentului de box. Italianul a leşinat după ce şi-a suflat nasul. Ce au aflat părinţii la spital

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box. Adolescentul și-a suflat nasul, apoi a leșinat brusc.

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 14:14

Italianul a leşinat după ce şi-a suflat nasul. Ce au aflat părinţii la spital
Tânăr de 18 ani, mort în timpul antrenamentului de box - Profimedia

Edoardo Zattin, în vârstă de 18 ani, rezident în Este, a murit în urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box. Tânărul a leșinat în timp ce își sufla nasul, în timpul unei pauze în sala de sport Move din Monselice, Italia. După ce a leșinat, a fost dus la spital, potrivit La Stampa.

Părinții au decis să doneze organele adolescentului

Deocamdată a fost deschisă o anchetă judiciară fără suspecți sau ipoteze de infracțiune și probabil se va efectua o autopsie pentru stabilirea cauzelor morții.

Instructorii au acordat asistență imediată sportivului care a fost dus cu ambulanța la spitalul Schiavonia și de acolo, din cauza gravității situației medicale în care se afla, doctorii au decis să-l transfere transferul la Padova, la secția de resuscitare neurochirurgicală. 

Joi, tânărul de 18 ani a fost declarat în moarte cerebrală, iar părinții săi Manuela Borile și Enrico Zattin au aprobat ca organele acestuia să fie donate pentru cei ce încă mai au o șansă la viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânăr de 18 ani, mort în timpul antrenamentului de box. Italianul a leşinat după ce şi-a suflat nasul. Ce au aflat părinţii la spital