Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr tată, ucis de un adolescent "fascinat de cuţite" pentru o geantă Gucci. Hohote de râs lângă trupul victimei, după atacul violent din UK

La doar 17 ani, un adolescent din Marea Britanie şi-a atras o pedeapsă cumplită din dorinţa de a pune mâna pe o geantă de lux. Cu ochii pe pradă, a înjunghiat mortal, fără milă, un bărbat a cărui singură "vină" era că purta accesoriul Gucci mult-râvnit de agresor. În goana nebună de la locul faptei, Joseph Jeremy s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns pe mâna poliţiei, iar tânărul riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii.

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 12:05

Viaţa lui Ryan "Apple" O’Connor, un tânăr tătic de 26 de ani, a fost curmată brusc vara trecută, într-un atac fulgerător pe o stradă din Newport, Marea Britanie. Bărbatul abia plecase din locuinţa fratelui său când geanta sa Gucci i-a atras atenţia unui adolescent pus pe fapte rele. Joseph Jeremy, în vârstă de 17 ani, venise din Cardiff împreună cu alţi patru tineri, într-o maşină furată, pregătit să adauge pe lista de infracţiuni încă un jaf ... dar şi un omor.

Înarmat cu un cuţit de vânătoare cu lama de aproape 40 de centimetri, s-a apropiat de victimă şi a înjunghiat bărbatul de mai multe ori pentru a-i fura geanta de lux. A urmat o cursă nebună, fuga de la locul crimei. În drum spre Cardiff, cu poliţiştii pe urme, tinerii au accelerat până ce au pierdut controlul maşinii şi s-au răsturnat, cu cauciucurile sparte. Cu toţii au fost arestaţi.

"Avea gluga îmbibată de sânge. Sub el se întindea o baltă roşie care devenea tot mai mare. Nu ştiam ce să fac sau să spun. L-am ţinut de mână în timp ce un bărbat îi presa rana de pe piept. Dar sângele ţâşnea fără oprire din celelalte răni", a povestit în lacrimi Daniel O’Connor, fratele victimei.

Pedeapsa primită de tânărul criminal, "fascinat de cuţite"

Acum, Joseph Jeremy are 18 ani şi e considerat pe deplin responsabil pentru faptele sale. Tânărul a fost condamnat pentru crimă, după un proces care a durat două luni, relatează Mirror. În plus, a fost găsit vinovat şi pentru furt, alături de alţi trei prieteni de-ai săi. Este vorba despre Lewis Aquilina (20 de ani), Kyle Raisis (18 ani) şi Ethan Strickland (19 ani). Cel de-al patrulea tânăr din maşină, Elliot Fiteni (20 de ani), a fost eliberat. Dar pedeapsa cu închisoarea pe viaţă îi paşte doar pe Joseph Jeremy şi Lewis Aquilina.

În instanţă s-a vorbit despre "fascinaţia pentru cuţite" a inculpatului, care fusese pedepsit pentru o faptă similară cu doar câteva luni înaintea atacului. Atunci, îşi înjunghiase un "rival" de vârsă apropiată. Se pare că nici moartea lui Ryan O’Connor nu i-a afectat. Procurorii au declarat că cei doi tineri care riscă sentinţa pe viaţă au fost văzuţi râzând după ce Joseph Jeremy a săvârşit crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Tânăr tată, ucis de un adolescent "fascinat de cuţite" pentru o geantă Gucci. Hohote de râs lângă trupul victimei, după atacul violent din UK