Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată de bara unei porți de fotbal, după o petrecere, în Franța

O petrecere de aniversare s-a încheiat tragic pentru o tânără de aproape 20 de ani. Fata s-a făcut nevăzută la un moment dat în toiul distracției, iar câteva ore mai târziu a fost găsită spânzurată de o poartă de fotbal. Incidentul a avut loc în satul Beauvoir, din departamentul Oise, în nordul Franței.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 15:01

Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată de bara unei porți de fotbal, după o petrecere, în Franța - Shutterstock

Fata a fost găsită în noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 12:30, pe un teren de fotbal, atârnând de bara porții. Locul unde a fost găsită nu era departe de zona unde avea loc petrecerea. O anchetă este în curs de desfîșurare, iar oamenii legii iau în calcul o posibilă sinucidere.

S-a sinucis după o petrecere de aniversare

„Era spânzurată de bara transversală a porții, cea mai îndepărtată de drum”, a declarat Jean-Paul Bourel, viceprimarul, care s-a deplasat la fața locului. „Nu era cineva din sat, ea venise la petrecerea de aniversare, care avea loc în sala de petreceri ale satului, care se afla în apropierea terenului de sport”, a completat oficialul, potrivit Le Parisien.

Tânăra a plecat pe fugă de la petrecere, după ce s-ar fi certat cu DJ, de care se pare că era apropiată. Petrecăreții au plecat în căutarea sa, după ce și-au dat seama de dispariția sa, iar în jurul orei 12:30 a fost găsită spânzurată. Echipajele de salvare alertate nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată, care era deja moartă când au sosit.

Polițiștii i-au interogat pe toți cei prezenți la petrecerea, care s-a încheiat atât de tragic. „Tânăra a părăsit petrecerea de aniversare la care a participat, fără niciun motiv anume și fără să dea nicio explicație”, precizează procurorul din Beauvais, Caroline Tharot. „A fost găsită spânzurată cu o eșarfă pe terenul de fotbal. S-a deschis o anchetă pentru a afla cauza morții. Primele investigații exclud orice intervenție a unei alte persoane în decesul acesteia”. Drama a stârnit emoție foarte puternică în rândul invitaților serii și al locuitorilor din Beauvoir, șocați de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată de bara unei porți de fotbal, după o petrecere, în Franța