Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani dată dispărută, găsită îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și cei doi copii, în Brazilia

Cadavrul unei femei care era dată dispărută de câteva zile a fost găsit îngropat sub locuința în care locuia cu cei doi copii ai săi și partenerul ei.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 18:46

Tânără de 22 de ani dată dispărută, găsită îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și cei doi copii, în Brazilia
Tânără de 22 de ani dată dispărută, găsită îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și cei doi copii, în Brazilia - Facebook / Jéssica Rayara

Jéssica Rayara a fost văzută ultima dată în viață pe 5 februarie. Vecinii au spus că cei doi copii ai victimei, în vârstă de cinci și doi ani, au fost văzuți singuri acasă cu o zi înainte. Cadavrul tinerei de 22 de ani a fost găsit îngropat sub casa ei din Ituporanga, statul Santa Catarina, Brazilia, pe 7 februarie, relatează Mirror.

Iubitul femeii a fost arestat preventiv și este principalul suspect

În cele două zile în care Jéssica a lipsit, partenerul ei a fost dus la secția de poliție unde a fost audiat, dar ulterior eliberat. Autoritățile au constatat mai multe contradicții în declarația sa și au efectuat o percheziție amplă în locuința familiei.

După dezgroparea cadavrului, poliția a solicitat Ministerului Public un mandat de arestare temporară pentru partenerul lui Jéssica, al cărui nume nu a fost dezvăluit. Ofițerii l-au găsit apoi pe suspect la locuința fratelui său, lângă locul crimei.

El a fost arestat de Poliția Civilă pe 7 februarie. Potrivit poliției, Jéssica și-a denunțat partenerul pentru abuz domestic în 2022. Autoritățile efectuează o autopsie pe cadavrul victimei pentru a stabili cauza morții acesteia. Cei doi copii mici ai cuplului sunt în prezent în grija statului. Suspectul este arestat preventiv pe întreaga durată a anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Tânără de 22 de ani dată dispărută, găsită îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și cei doi copii, în Brazilia