Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani, înjunghiată până la moarte într-un bloc din Anglia: „Odihnește-te în pace, îngerul nostru”

O tânără din Anglia a fost găsită înjunghiată mortal într-un bloc din centrul oraşului. Poliția a arestat deja un bărbat de 44 de ani, suspect de crimă.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 11:23

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat de crimă și arestat
Tânără de 22 de ani, înjunghiată până la moarte într-un bloc din Anglia - Profimedia

Elinor O'Brien, în vârstă de 22 de ani, a murit după ce a fost găsită de poliție în centrul orașului Manchester pe 16 august, într-un bloc, iar Kevin Mannion, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat de agresiune cu intenția de a provoca o crimă, relatează Mirror.

Un bărbat a fost arestat pentru crimă

Poliția a fost chemată de Serviciul de Ambulanță Nord-Vest pentru a afla informații despre o femeie găsită fără suflare, la Great Northern Tower, la ora 12:30. Ofițerii ajunşi la fața locului au găsit-o cu mai multe răni provocate prin înjunghiere, a confirmat poliția din Greater Manchester.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

 „În jurul orei 12.30, marți, 16 august 2022, poliția din Greater Manchester a primit o solicitare de la Serviciul de Ambulanță Nord-Vest, în urma rapoartelor despre o femeie de 22 de ani, găsită moartă într-un bloc de pe strada Watson din Manchester, din centrul orasului. Ofițerii au venit la fața locului și s-a stabilit rapid că femeia a fost înjunghiată. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat la fața locului, fiind suspectat de crimă și acuzat de vătămare corporală gravă. Din păcate, femeia de 22 de ani a fost declarată moartă la fața locului, a declarat poliția.

Mannion a apărut vineri la Tribunalul de Magistrați din Manchester și a fost arestat preventiv.

Apropiații sunt devastați de moartea tragică a tinerei

Prietenii și familia au adus mai mule omagii pentru Elinor, care urma să împlinească 23 de ani în zilele următoare.

 „Elinor era o fată frumoasă, care avea toată viața înainte. Ar fi împlinit 23 de ani săptămâna viitoare, pe 28 august. A fost iubită de oricine a avut plăcerea de a o întâlni, a luminat camera cu zâmbetul și râsul ei molipsitor. Multe inimi au fost spulberate și nu vor mai fi niciodată la fel. Odihnește-te în pace, îngerul nostru", a declarat un prieten al femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tânără de 22 de ani, înjunghiată până la moarte într-un bloc din Anglia: „Odihnește-te în pace, îngerul nostru”