Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani, la un pas de moarte după ce cineva i-ar fi pus droguri în băutură, într-un club din Dublin: "Inima i s-a oprit, cineva să ne ajute"

La un pas de moarte! O tânără de 22 de ani a povestit clipele de groază prin care a trecut, după ce cineva i-ar fi pus ketamină în băutură, când era la o petrecere a burlacilor.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 16:49

Tânără de 22 de ani, la un pas de moarte după ce cineva i-ar fi pus droguri în băutură, într-un club din Dublin
Tânără de 22 de ani, la un pas de moarte după ce cineva i-ar fi pus droguri în băutură, într-un club din Dublin - Mirror

Aimee, în vârstă de 22 de ani, care s-a mutat recent din Newcastle în Irlanda de Nord, se afla la Dublin cu prietenii pentru o petrecerea a burlacilor, pe 13 aprilie, când susține că băutura i-a fost modificată, ceea ce a făcut ca inima să i se oprește de două ori, relatează Mirror.

Ea a spus că una dintre ultimele amintiri din noaptea aceea a fost că și-a luat o băutură de la bar și s-a întors la masa ei. După scurt timp, a început să se comporte ciudat și să râdă haotic. Ea susține că în băutura ei a fost adăugată ketamină, fapt care a făcut ca inima ei să se oprească de două ori și să aibă o comoție cerebrală, din cauza convulsiilor pe care le-a suferit.

Tânăra susține că cineva i-a pus droguri în băutură

„Am început să plâng, dar mă comportam de parcă nu plângeam și apoi râdeam. Mă purtam foarte ciudat, iar ochii îmi tremurau puțin și nu știam ce se întâmplă”, a spus tânăra.

Pe acelaşi subiect

Speriați, prietenii ei i-au verificat pulsul și au constatat cu groază că acesta nu există. Una dintre prietenele ai a început să îi facă manevrele de resuscitare, în timp ce o alta a început să ceară cu disperare ajutor „Inima i s-a oprit, cineva să ne ajute vă rog!”

„Și nimeni nu știa ce să facă. Nu știu cine, dar cineva a ajuns să cheme o ambulanță pentru mine”, a spus Amiee.

A rămas cu probleme la inimă

După ce au ajuns echipajele de urgență, medicii au reușit să o stabilizeze pe tânără și a fost transportată la spital, unde a primit îngrijirea de care avea nevoie. Patru zile mai târziu, Aimee a fost externată pentru a fi aproape de copilul ei, iar medicii au spus că după cele întâmplate, inima ei nu se va mai putea recupera complet.

Aimee a spus că a avut dureri de cap tot timpul, s-a simțit rău și a avut palpitații. Ea spune că nu poate urca scările fără să fie nevoie să se oprească pentru a-și trage respirația. Ea se chinuie să-și care copilul de doi ani și începe să se simtă „foarte amețită” când o ține în brațe.

Înainte de incident, Aimee era perfect sănătoasă și crede că dacă ar fi fost cineva cu probleme cardiace, ar fi murit pe loc. De asemenea, medicii i-au spus că dacă nu ar fi avut-o pe prietena ei care știe să ofere primul ajutor, ar fi fost moartă. Inima lui Aimee s-a oprit pentru prima dată la ora 23:00, i-au spus prietenii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tânără de 22 de ani, la un pas de moarte după ce cineva i-ar fi pus droguri în băutură, într-un club din Dublin: "Inima i s-a oprit, cineva să ne ajute"