Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani, moartă după ce a vrut să-și mărească fesele într-un cabinet neautorizat, în Rusia. Prietena ei era "medicul": "Înainte punea gene false"

A plătit cu prețul vieții pentru trupul perfect. O tânără rusoaică de 22 de ani a murit în timpul unei operații estetice de mărire a feselor, după ce a apelat la o esteticiană „necalificată” despre care se spunea că ar fi fost „prietena ei”.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 15:53

Tânără de 22 de ani, moartă după ce a vrut să-și mărească fesele într-un cabinet neautorizat, în Rusia. Prietena ei era "medicul"
Tânără de 22 de ani, moartă după ce a vrut să-și mărească fesele într-un cabinet neautorizat, în Rusia. Prietena ei era "medicul" - Facebook

Mika Shabasova a murit la doar 10 minute după ce i s-a administrat anestezicul local pentru procedura estetică. Intervenția a avut loc chiar în casa „medicului”, care nu avea pregătirea necesară pentru astfel de intervenții. Esteticiana ar fi fost prietenă cu tânăra, iar acum se află în arest la domiciliu. Ea ar fi urmat doar un curs de două săptămâni, unde a primit o diplomă și pentru care a plătit 154 de lire sterline, relatează Mirror.

A plătit cu viața prețul "frumuseții"

Femeia care i-a adus sfârșitul tinerei de 22 de ani le-a spus anchetatorilor că a anesteziat-o de mai multe ori cu lidocaină pe Mika și că a întrebat-o pe aceasta anterior dacă are anumite alergii.  Esteticiana este o fostă chelneriță care nu avea licență pentru operații estetice, dar care făcea „măriri de buze, obraji și fese”.

O prietenă al Mikăi a declarat că a îndemnat-ope aceasta să nu facă această procedură.

‌„Esteticianul care trebuia să efectueze operația a primit doar recent un certificat. A urmat un curs de două săptămâni. Înainte de asta punea gene false. Mika a mers la ea, pentru că Uma este prietena ei, doar din cauza încrederii, a spus aceasta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Tânără de 22 de ani, moartă după ce a vrut să-și mărească fesele într-un cabinet neautorizat, în Rusia. Prietena ei era "medicul": "Înainte punea gene false"