Antena Meniu Search
x

Tânără din SUA, ucisă cu bestialitate de iubitul ei după ce a făcut avort, fără să îi ceară permisiunea. Bărbatul a împuşcat-o în văzul tuturor într-o parcare

O tânără de 26 de ani din Dallas, Texas, a fost ucisă de iubitul ei după o ceartă, după ce aceasta a mers în alt oraş pentru a face un avort. Bărbatul s-a enervat şi a împuşcat-o în cap pe fata într-o parcare.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 16:08

- Shutterstock

Texas a interzis avorturile după aproximativ 6 săptămâni de sarcină în septembrie 2021. Dar aproape toate avorturile au fost oprite în Texas vara trecută, cu excepția cazurilor de urgență medicală.

Gabriella Gonzalez, în vârstă de 26 de ani, se afla miercuri cu iubitul ei, Harold Thompson, în vârstă de 22 de ani, când acesta a încercat să o sufoce, potrivit unui mandat de arestare. S-a întors cu o seară înainte din Colorado, unde a mers să facă avort, relatează Mirror.

Bărbatul a fost închis vineri pentru crimă

„Se crede că suspectul era tatăl copilului”, se spune în declarația pe propria răspundere. „Suspectul nu a vrut ca fata să facă avort”. Camerele de supraveghere din parcare arată cum Gabriella „ridică din umeri”, iar cei doi continuă să meargă. Harold scoate apoi o armă și o împușcă pe Gabriella în cap. Ea cade la pământ și Harold o împușcă de mai multe ori înainte de a fugi.

Pe acelaşi subiect

Harold Thompson a fost arestat miercuri seara și este ţinut în închisoarea din Dallas, fără cauțiune.

Sora Gabriellei Gonzalez a fost la fața locului și a auzit împușcătura. Un alt martor l-a văzut pe Harold încercând să o sufoce pe Gabriella, dar nu a putut suna poliția pentru că nu avea telefonul la îndemână.

La momentul împușcăturii, Harold fusese deja acuzat de agresiune asupra unui membru al familiei, prin sufocare. Declarația pe propria răspundere din martie nu o numește în mod specific pe Gabriella Gonzalez ca fiind persoana care a fost agresată. Dar se spune că femeia a spus poliției că Harold „a bătut-o de mai multe ori pe toată durata relației lor” și că Harold a spus poliției că femeia era însărcinată cu copilul lui în acel moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânără din SUA, ucisă cu bestialitate de iubitul ei după ce a făcut avort, fără să îi ceară permisiunea. Bărbatul a împuşcat-o în văzul tuturor într-o parcare