Antena Meniu Search
x

Un craniu, oase şi o valiză ar putea elucida un mister vechi de 15 ani. Descoperirea şocantă din Spania, aproape de zona unde a dispărut o adolescentă

Rămășițe umane și o valiză au fost găsite în apropierea locului în care o adolescentă a dispărut fără urmă în urmă cu 15 ani. Amy Fitzpatrick, originară din Dublin, a dispărut în ziua de Anul Nou, în 2008, în timp ce era în Spania, și nu s-a mai auzit nimic de ea de atunci.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 15:15

Fata a dispărut acum 15 ani
Fata a dispărut acum 15 ani - Daily Star

Mama ei Audrey, tatăl vitreg Dave Mahon și răposatul ei frate Dean locuiau la acea vreme în Mijas Costa, între Malaga și Marbella. Ea și-a petrecut Revelionul cu prietenii ei, Ashley și Debbie Rose, și a dispărut pe drumul de întoarcere spre casă. Amy este încă dată dispărută până în ziua de azi, cu autoritățile pe urmele ei care se străduiesc să găsească indicii. Acum un craniu, oase și o valiză au fost găsite în zonă, iar mătușa Christine Kenny crede că rămășițele ar putea fi ale lui Amy, relatează Mirror.

Cadavrul este acolo de peste un deceniu

''Se crede că cadavrul a fost acolo de peste un deceniu. Există posibilitatea ca Amy să fie deoarece a fost găsit un ghiozdan cu rămășițele, iar Amy obișnuia să aibă o geantă de tip similar.'' Familia încearcă să pună cât mai multă presiune pe sistemul de justiţie din Spania pentru a se pune la bătaie mai multe resurse în acest caz, potrivit Daily Star

Amy a fost dată dispărută pe 3 ianuarie 2008. Atât cea mai bună prietenă a ei, Ashley, cât și mama ei, Debbie, au spus că fata avea întotdeauna telefonul cu ea, chiar și în acea noapte. Ei au spus că tânăra de 15 ani îl ura pe tatăl ei vitreg. Telefonul a fost găsit în cele din urmă în apartamentul lor - o descoperire care nu a fost niciodată explicată.

Anul trecut, mama ei a spus pentru Irish Mirror că fiica ei ar fi fost plătită de baronii drogurilor. ''Acești bărbați aveau 40 sau 50 de ani și ea a stat acolo și a fost plătită doar pentru că era în mașină.'' De asemenea, Alan Quieros, care a fost unul dintre prietenii lui Amy, a declarat că au avut o conversație online misterioasă. Amy i-a spus lui Alan: ''Te iubesc, La mulți ani, și nu-ți face griji pentru mine, am o schemă''.

O femeie anonimă a contactat-o ​​pe mătușa lui Amy cu informații și a susținut că le cunoaște pe persoanele implicate în dispariția adolescentei. ''Nu i s-a dat niciodată numele acestei doamne, dar a dat informații de-a lungul anilor.'' Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un craniu, oase şi o valiză ar putea elucida un mister vechi de 15 ani. Descoperirea şocantă din Spania, aproape de zona unde a dispărut o adolescentă