Antena Meniu Search
x

Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii despre care credea că sunt "zombi", condamnată. Crimele comise de Lori Vallow Daybell au cutremurat America

Unul dintre cele mai bizare cazuri de crimă din Statele Unite se apropie de final odată cu condamnarea unei femei pe nume Lori Vallow Daybell, din statul american Idaho. Aceasta a fost condamnată pentru moartea copiilor săi de 7 și 16 ani, pe care i-a descris în fața anchetatorilor ca "zombi". În plus, aceasta este considerată complice în moartea fostei soții a actualui său soț. Această crimă a care a cutremurat America a fost presărată cu elemente apocaliptice, femeia susținând că este o zeiță trimisă să aducă sfârșitul lumii, conform AP.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 14:21

Lori Vallow Daybell
Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii despre care credea că sunt "zombi", condamnată. Crimele comise de Lori Vallow Daybell au cutremurat America - Profimedia

"Acesta nu este sfârșitul. Peste nouăzeci de zile, vom fi în Fremont County pentru condamnarea lui Vallow Daybell", a declarat Larry Woodcock, bunicul celei mai tinere victime. "Și voi spune: "De ce, Lori? De ce?".

Procurorii au descris-o pe Lori Vallow Daybell ca fiind o persoană manipulatoare înfometată de putere, care și-a ucis cei doi copii pentru bani, în timp ce avocații apărării susțin că ea era o mamă care, în mod normal, era protectoare și care a fost atrasă de liderul unui cult.

Crimele care au șocat America

Jurații au fost de partea acuzării, condamnându-o pe Lori Vallow Daybell pentru conspirația de a comite uciderea lui Joshua "JJ" Vallow, în vârstă de 7 ani, a lui Tylee Ryan, în vârstă de 16 de ani și Tammy Daybell, fosta soție a soțului ei. Ea a fost, de asemenea, condamnată pentru furt, precum și de omorul calificat al celor doi copii.

Bunicii lui JJ, Larry și Kay Woodcock, au ținut o conferință de presă emoționantă după condamnare. Când au ieșit pentru prima dată în fața Curții, mulțimea de privitori care s-au adunat pentru a susține familia și a urmări verdictul a aplaudat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii despre care credea că sunt "zombi", condamnată. Crimele comise de Lori Vallow Daybell au cutremurat America