Antena Meniu Search
x

Foto Tânără din UK, moartă după ce a căzut dintr-o parcare supraetajată, cu câteva zile înainte să facă 30 de ani: "Nu a primit ajutorul de care avea nevoie"

Moarte cumplită! O tânără și-a pierdut viața în mod fulgerător, după ce a căzut dintr-o parcare supraetajată, cu doar câteva zile înainte să împlinească 30 de ani. Autoritățile tratează moartea ei ca fiind inexplicabilă, însă tânăra ar fi avut mai multe decepții de-a lungul vieții și avea probleme cu alcoolul. 

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 16:05

Tânără din UK, moartă după ce a căzut dintr-o parcare supraetajată, cu câteva zile înainte să facă 30 de ani
Tânără din UK, moartă după ce a căzut dintr-o parcare supraetajată, cu câteva zile înainte să facă 30 de ani - Facebook / Caitlin Thomas

Gemma Ash, în vârstă de 29 de ani, din Merseyside, a murit pe 11 ianuarie după ce a căzut dintr-o parcare din Liverpool, lângă Spitalul Universitar Royal Liverpool. Poliția din Merseyside a spus că agenții au fost chemați la fața locului în jurul orei 17:00, dar la scurt timp după sosirea lor, o femeie a căzut din clădire și a fost declarată moartă, potrivit Mirror.

Moartea tinerei, tratată drept inexplicabilă

Pe 27 ianuarie, când femeia ar fi trebuit să împlinească 30 de ani, prietenii și familia s-au adunat într-un parc, acolo unde au eliberat spre cer mai multe baloane în memoria tinerei. Ea a fost descrisă de cei apropiați ca fiind o tânără iubită de toată lumea. 

„Era o prietenă foarte drăguță. A trăit o viață normală până acum câțiva ani. A lucrat, a mers la universitate pentru a studia nutriție. A călătorit în multe locuri: America, Paris. Apoi a trecut printr-o perioadă grea și a început să bea, apoi sănătatea ei mintală s-a înrăutățit din cauza altor lucruri care s-au întâmplat în viața ei. Nu a primit ajutorul de care avea nevoie”, a declarat prietena ei, Luci Morgan, în vârstă de 27 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Tânără din UK, moartă după ce a căzut dintr-o parcare supraetajată, cu câteva zile înainte să facă 30 de ani: "Nu a primit ajutorul de care avea nevoie"