Antena Meniu Search
x

Tânără umilită şi ameninţată cu cuţitul în tren. Explicaţii "penibile" după ce pasagerii şi controlorul s-au făcut că nu văd chinurile englezoaicei

Încolţită în tren de un grup de tineri, care o ameninţau cu cuţitul, o tânără de 26 de ani a sperat ca măcar controlorul să fie de partea ei. Bărbatul a trecut, însă, indiferent pe lângă agresori şi i-a cerut femeii disperate biletul de tren. Aceasta povesteşte că bărbaţii au devenit agresivi după ce a refuzat să le arate contul ei de Instagram.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 17:26

Explicaţii "penibile" după ce pasagerii şi controlorul s-au făcut că nu văd incidentul
Pasagerii şi controlorul s-au făcut că nu văd incidentul - Shutterstock

Pe 3 aprilie, în jurul orei locale 17:00, Danielle Clarke a urcat în tren fără să bănuiască experienţa oribilă cu care se va confrunta. Tânăra englezoaică în vârstă de 26 de ani a fost încolţită de un grup de adolescenţi, unii dintre ei de 12 sau 14 ani, care au atins-o fără permisiune şi au scuipat-o în faţă, ameninţând-o inclusiv cu cuţitul. Motivul? Potrivit Daily Star, femeia refuzase să le arate contrul ei de Instagram, lucru ce i-a înfuriat teribil pe băieţi.

Reacţia controlorului. Ce i-a cerut femeii hărţuite

Danielle povesteşte că s-a simţit "complet neajutorată": pasagerii nu aveau nicio reacţie, deşi asistau la tot ce îndura ea în vagonul de tren. Nici măcar controlorul nu a pus punct situaţiei care devenea tot mai înfricoşătoare. Angajatul companiei feroviare a trecut pe lângă agresori fără să dea vreun semn că e îngrijorat sau că intenţionează să îi alunge. În schimb, i-a cerut în mod repetat femeii să prezinte biletul de tren la control. La insistenţele tinerei, le-ar fi cerut într-un târziu băieţilor să coboare la prima staţie, iar apoi a plecat de lângă ei.

Pasagerii au asistat, pasivi, la incident

La finalul călătoriei, Danielle spune că l-a întâlnit iar pe controlor şi l-a întrebat de ce nu a luat atitudine mai devreme. Acesta şi-a cerut scuze şi a explicat că se temea să nu aibă probleme cu acei băieţi. "Este penibil, eram complet lipsită de ajutor în miezul zilei, cu atâţia oameni în jur. E dezgustător, îmi pierd încrederea în umanitate", comentează femeia. 

O singură pasageră ar fi încercat să îi ia apărarea. A strigat în van la adolescenţii puşi pe harţă, iar unul dintre ei a scuipat-o. După ce tinerii au coborât din tren, Danielle a rămas în lacrimi, iar odată ajunsă acasă a depus plângere împotriva agresorilor la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Tânără umilită şi ameninţată cu cuţitul în tren. Explicaţii "penibile" după ce pasagerii şi controlorul s-au făcut că nu văd chinurile englezoaicei