Antena Meniu Search
x

Tată, aspru criticat pentru că nu-şi invită fiica de 9 ani la propria nuntă: „Logodnica mea nu o place, nu e destul de sofisticată”

Un bărbat a fost catalogat incredibil de egoist după ce a recunoscut că fiica sa cea mică, în vârstă de nouă ani, nu este invitată la nunta sa - pentru că nu este la fel de „sofisticată” ca sora ei mai mare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.07.2021, 12:19

Fetiţă îmbrăcată în rochie albă, cu un buchet de flori în mână
Tată, aspru criticat în mediul online pentru decizia de a nu-şi invita fiica de 9 ani la propria nuntă - Shutterstock

Planificarea nunții poate fi extrem de stresantă, mai ales când vine vorba de lista de invitați. Deşi v-aţi dori să invitaţi fiecare rudă şi fiecare prieten, s-ar putea ca bugetul vostru să nu vă permită, motiv pentru care poate fi dificil să decideţi care dintre persoanele dragi are întâietate. Totuşi, în mod normal nu există dubii cu privire la participarea propriilor copii într-un moment atât de important pentru familie.

Un tată s-a confruntat astfel cu o mulţime de critici după ce a recunoscut că nu intenţionează să o invite la nuntă pe fiica sa de nouă ani, deoarece nu este „la fel de sofisticată” ca sora ei în vârstă de 18 ani.

Mirele de 46 de ani a postat întreaga poveste pe o reţea de socializare şi a cerut păreri internauţilor, întrebându-i dacă decizia lui îl va face „să pară un nenorocit” pentru decizia de a o invita doar pe fiica mai mare, ori dacă dorinţa lui este normală. Feedbackul puternic a arătat clar că dorinţa lui nu este corectă, mai ales că fetiţa de 9 ani îşi doreşte foarte mult să participe, potrivit Mirror.

„Logodnica mea este o persoană foarte sofisticată și are gusturi rafinate. De asemenea, nu îi pasă prea mult de copiii mici și asta a creat tensiune între ea și fiica mea cea mai mică. Nu vreau să o invit pe fetiţa mea la nuntă, logodnica mea nu o place”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Ceremonia lor a fost inițial amânată din cauza resstricţiilor impuse în situaţia pandemică, dar cuplul a decis în cele din urmă să organizeze nunta „fastuoasă și scumpă”.

„Datorită naturii nunții și a preferințelor logodnicei mele, nunta noastră va fi fără copii. Cu toate acestea, o vom invita pe fiica noastră mai în vârstă, deoarece nu mai este un copil și pentru că, spre deosebire de cea mică, ea și logodnica mea se înțeleg bine” a continuat bărbatul.

Bineînțeles, decizia categorică nu a fost primită cu multă bucurie de copilă, mai ales că sentimentul excluderii a avut loc şi la vârsta de şase ani, când a fost părăsită de propria mamă.

„Nu mi-am dat seama că fata vrea să vină la nuntă. A încercat să meargă cu logodnica mea şi cu fiica cea mare la cumpărături pentru rochie, crezând că şi ea va avea nevoie de una. I-am explicat că nunta va fi doar pentru adulți și că nu va participa. A început să plângă și să se enerveze, ceea ce mi-a stresat logodnica. E tulburată de acest lucru de zile întregi și nu vrea să înceteze” a recunoscut tatăl.

Situaţia a luat amploare în momentul în care părinţii mirelui au aflat de decizia lor şi au anunţat că dacă nepoata lor nu va participa, atunci nici ei nu vor fi prezenţi. Bărbatul încă nu este de acord cu condiţiile impuse de proprii săi părinţi, deoarece „nunta nu ar fi potrivită pentru un copil”.

„Nu vreau ca logodnica mea să aibă de-a face cu fiica mea în cea mai importantă zi din viața ei. Părinții mei mi-au spus că sunt un tată teribil, prioritizând-o pe logodnica mea în faţa fetei şi că în ziua nunţii mele vor prefera să iasă cu ea şi să îi ofere o zi specială, ceea ce înseamnă că nu vor participa la nuntă”, a adăugat mirele, în postarea sa de pe reţelele de socializare.

Mirele, criticat de oameni pentru gestul de a nu-şi invita fiica la nuntă

Pe Reddit, o mulțime de oameni l-au îndemnat pe bărbat să reconsidere întreaga căsătorie.

„Este o copilă de nouă ani. Adică serios. Logodnica ta nu ar trebui să fie logodnica ta dacă nu-ți poate iubi copilul. Este pe punctul de a deveni mama ei, iar prioritizarea ta va strica relația ta cu fiica ta pe termen lung, mai ales dacă nu o lași să participe la nuntă" a spus un cititor.

„Ce modalitate teribilă de a-ți începe viața cu această persoană. Îi dai literalmente acestei femei permisiunea de a-ți trata fiica de nouă ani ca pe un cetățean de joasă clasă încă de la început”, a explodat o altă persoană.

Un al treilea a adăugat succint: „Nu știu de ce te căsătorești cu o femeie care nu este dispusă să te ia pe tine și pe copiii tăi ca pe un pachet întreg. Ai rezolvat această situație îngrozitor”.

Mirele nu a anunţat în prezent care este decizia finală în privinţa invitării fiicei sale la nunta lui, pentru a-i fi alături într-un moment atât de important.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tată, aspru criticat pentru că nu-şi invită fiica de 9 ani la propria nuntă: „Logodnica mea nu o place, nu e destul de sofisticată”