Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a fost confundată cu mireasa după ce a purtat o rochie albă din dantelă la ceremonie

Moment jenant la o nuntă, după ce o femeie a fost confundată cu mireasa. Deşi a fost invitată să participe pentru a sărbători nunta altui cuplu, femeia a ales o ţinută mai mult decât extravagantă: o rochie albă, din dantelă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2021, 16:57

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie a fost aspru criticată după ce şi-a făcut apariţia, ca invitată, la o nuntă, îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, cu dantelă. Fotografia a devenit la scurt timp virală pe internet, multe persoane spunând că exact aşa trebuia să arate doar tânăra care se pregătise să spună „DA” în ziua cea mare.

„Această femeie din stânga nu este mireasa...” a scris cel care a postat fotografia, la scurt timp după ce s-a creat confuzia, iar oamenii au început să o felicite pentru marele eveniment, crezând că ea este fericita proaspăt căsătorită.

„Nu-și dau seama aceste femei că purtarea unei rochii de mireasă, când nu sunt ele miresele, le face doar să arate jalnic?” a comentat o persoană.

”Cred că a fost o mişcare de putere asupra miresei” a adăugat altcineva, în timp ce o tânără a dezvăluit că propria mamă i-a făcut acelaşi lucru, potrivit The Sun.

Oamenii au fost șocați de faptul că un invitat ar fi atât de îndrăzneț încât să poarte o rochie albă la nuntă şi au spus că femeii ar fi trebuit să i se ceară să plece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie a fost confundată cu mireasa după ce a purtat o rochie albă din dantelă la ceremonie