Antena Meniu Search
x

Tată îngenuncheat de sărăcie. Nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor. Tânăra a murit cu câteva zile înainte de Crăciun

Un bărbat din Jamaica a dezvăluit cu inima zdrobită că „nu își permite” să-și îngroape fiica care a fost găsită moartă cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 15:36

Tată, îngenuncheat de sărăcie. Nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor
Tată, îngenuncheat de sărăcie. Nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor - Conroy Williams

Cadavrul Vanessei Williams a fost descoperit pe 12 decembrie, în Clarendon, Jamaica. Poliția investighează cauza morții profesoarei de 25 de ani. Conroy, în vârstă de 55 de ani, din Smethwick, West Midlands, nu era în țară în momentul în care fiica lui a fost găsită fără suflare și spune, cu durere în suflet, că nu-și permite un bilet de avion care să-l aducă acasă pentru a-și înmormânta copilul, relatează Mirror.

Bărbatul a fost nevoit să renunțe la job din cauza unor probleme de sănătate

O strângere de fonduri înființată pentru a-și plăti biletul de avion și pentru a acoperi costurile de înmormântare a strâns deja peste 730 de dolari, dar Conroy spune că are nevoie de mai mult pentru a-i oferi fiicei sale un ultim drum așa cum merită. Conroy Williams, singurul părinte în viață al Vanessei, a fost nevoit recent să renuțe la muncă din cauza unei boli și în prezent trăiește din ajutorul social. 

Într-adevăr, am probleme financiare. A fost foarte greu de când a murit știind că nu voi putea merge acasă să o văd pentru ultima oară. Vreau să merg acasă și să-i aranjez înmormântarea, dar pur și simplu nu-mi permit. Ar însemna lumea pentru mine”, a spus bărbatul. 

Cauza morții este încă necunoscută, iar Poliția din Clarendon continua ancheta. Vanessa a fost descrisă de tatăl ei ca fiind „inteligentă și ambițioasă”.

 „Era fantastică. Vorbeam mereu la telefon, îmi spunea totul despre universitate și despre munca ei, era atât de ambițioasă. Era profesoară de matematică, dar putea preda orice materie. Era atât de inteligentă. Avea toată viața înainte. Vestea morții ei m-a marcat, chiar înainte de Crăciun. Niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul, dar în acest moment nici măcat asta nu-mi permit să fac", a spus tatăl tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Tată îngenuncheat de sărăcie. Nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor. Tânăra a murit cu câteva zile înainte de Crăciun